EgeveAnnesi Güzel anneler merhaba. Aranıza yeni katıldım. Adana’da yaşıyorum. 8 haftalık hamileyim ama henüz doktoruma karar veremedim. Dr. Eşmen hanıma giden bilgisi olan varmı. Veya hangi doktoru önerirsiniz.
sevimlibebekler MelekMervertlek merhaba, hala devam ediyor musunuz? Ben de yurtdışında yaşıyorum son aylarda gelip kendine gitmek istiyorum. Önerir misiniz? Ve sezaryen ücretleri nasıl?
MelekMervertlek sevimlibebekler evet devam ediyorum kendisine sormadım ama 5500 diye duydum sezaryen ücreti olarak ama yılbaşında zam gelecektir büyük ihtimalle ben ilk sevgi saridemir e gitmiştim.Nursel hanımı daha çok beğendim çok ilgili telefonla her an ulasabiliyorsunuz tavsiye ederim. Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Aslında Türkiye’m dönüş yapacaksanız ileriki zamanda çocuğunuzun yabancı öğrenci olması çok büyük avantaj başka ülkede dogum yapmak.
sevimlibebekler MelekMervertlek rusyada yaşıyorum ama ailemden kimsenin gelme durumu yok o yüzden adanada doğumu yapmak istedim bi de ilk olunca tecrübesizlik var🙂 Nursel hanımı duyuyorum sürekli medline ı da beğeniyorlar ayrıca kistim de var o da alınacak o yüzden iyi bir doktor olsun istiyorum
MelekMervertlek sevimlibebekler çok memnun kalacağınız düşünüyorum Sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaç haftaliksiniz
sevimlibebekler MelekMervertlek amin inşallah, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 şu an 10 haftalık oldum, ocakta gelicem adanaya şimdiden araştırmaya başlayım dedim.