halimos25 Kızlar hamileliğin ilk günlerinde sarı akıntısı olanlar var mı? Beyaz akinti oluyordu fakat bugün sarı akinti gelmiş sebebi nedir bilen ?
Sybabyss halimos25 hamileliğimi öğrendiğimden beri akıntım hep sarı geliyor fakat bilemiyorum sizin enfeksiyon da olabilir bi idrar testi verin ama panik yapmayın onemlı bisi değldir
Hilal-95 halimos25 bnmde sürekli sarı beyaz 🤦🏻♀️ Kaşıntı yanma yapmıyorsa sıkıntı yok dedi ben idrar testi felan yaptım bıraz enfeksiyon çıktı saşe verdi kullandm ama akıntı devam ediyor ama bnı rahatsız eden herhangı bı durum yok
mutlugebeee halimos25 hamileliğimin en başından beri sarı akıntım oluyor 32. haftadayım, doktorum kokusuz olduğu sürece problem olmadığını söyledi. Enfeksiyon va problemimde olmadı hiç normalmiş yani 🤷🏻♀️
halimos25 Hilal-95 hmm peki kasıntı yanma olursa ne gibi sorunlar oluyor ki acaba? Sanki bende biraz kasıntı var gibi birkaç gündür ondan soruyorum 😒
Hilal-95 halimos25 mantar yada enfeksiyon olur iltihap olablır idrar tahlılı ver kuzum doktorun senı daha iyi bilgilendirir bende kaşıntı olmadı ama ilk baslarda yanma çok vardı elma sireksini sulandırıp taharat aldm baya rahatlattı beni
halimos25 Hilal-95 tamam canım olmazsa doktoruma sorayım bugün belki bisey falan olur endişeleniyorum biraz 🙏🤦♀️