Tulaytemurxx 35+1 Benim gibi olan varmı surda 1 ay kaldı ama bildiginiz dogurup kucagıma almak istiyorum ya He sunuda sorayım 2 gündür rahime cok ufaktan sancı giriyo gidiyo böyle olan varmı Tek sıkıntım bel agrısı ve karnımın aşırı gerilmesi oda cok açıyor 😔
Tugce-ylds Tulaytemurxx bende 35+1 im canım 😍benimde sol kasığım acıyor çok adım atamıyorum nerdeyse bazen acıdan
Dilara0638 Tulaytemurxx 34+3 bizde burdayız 🥰 benimde aşırı derecede kalça bacak ve bel ağrım var🤦♀️
Hayal117 Tulaytemurxx bende 32 oldum bugun bel ağrım çok oluyor sancıda ay gün sancısı oluyor bende de
Pastaneusuluislakkek Tulaytemurxx ben de 00.00 itibariyle 34+0 olacağım pelvik kemik ve sırt ağrısı çok zorluyor beni de😞 sahada çalışıyorum gün boyu yürümem gerekiyor son 15 iş günüm kaldı izne ayrılmaya sonuna kadar dayanabileyim diye dua ediyorum
15kasim Tulaytemurxx Tugce-ylds Dilara0638 ya kızlar bende 33+6yım kasıklarımda ayağa ilk kalktığında sancı gibi bişey oluyor ama kasılma değil vajina ağzı da da kramp var gibi değişik
Tulaytemurxx Dilara0638 Bel öldürüyo adamı kalca agrımda 20li haftalarda cok vardı kalkiyodum resmen ama gitti sukur
UmayGul Tulaytemurxx 32+1 deyim sanci dediginiz bicak saplanir gibi mi iki gundur o sekilde karnim aciyor ayaktayken ozellikle anlam veremedim o aciya🥺
Tulaytemurxx UmayGul Yani hemen hemen öyle bi anda giriyo gidiyo tekrar bebek kafasini rahime sokuyo gibi sanki
kubraakbas UmayGul günlerimiz ayniii 🥰 Benim de sağ kasigimda oluyor aynı sizin dediğiniz gibi ayaklarımın altına sıcak su koyuyorum biraz rahatlatıyor
vbckmk Tulaytemurxx benimde 34. Haftam karın gerilmesinden nefes alamıyorum nerdeyse bir de hafif bel ağrıları ve gece uykusuzluklarım falan oluyor
Pelbaby Benimde 33. Haftam sag ayagımın üzerine basınca sağ kalçama acayip agrı vuruyor topallıyorum resmen boyle olan var mı aranızda 😢geceleri yatakta bir taraftan dgerine donemiyorum da agrıdan ..30.haftadan sonra basladı bu ağrı ..bazı kişilerde cevremde bu bel fıtıgı baslangıcı asla gecmeyecek gbi seyler soylıyolar korkuyorum
Tulaytemurxx Pelbaby Hayır ya alakası yok o haftada bende sizin gibiudim kalcama agri giriyodu ne ayami cekebiliyodum ne adim atabiliyodum
EgeAlya Pelbaby evet bende daha erken haftalardan beri var ayağımı basamıyorum sağ ayağımı basıp solu kaldırıp külot giyemiyorum ağrı saplanıyor aynı zamanda sağ kasığıma da sağlanıyor 30.haftadan beri
bebekgeliyorrr Pelbaby bende var o ağrı canım bütün gebeliklerimde oluyor doğum yapar yapmaz da geçiyor merak etme korkma
Dilara0638 Tulaytemurxx valla ben nir haftadır resmen sakat kaldım öyle bi ağrı yok oturamıyorum yatamıyorum çok kötü
EgeAlya Tulaytemurxx benim de karnım bu akşam yemekten sonra aşırı gerildi büyüğe çıktım ama geçmedi karnım semsert hissediyorum sanki içi çok dolmuş gibi 34+5 iz bizde
Pelbaby Tulaytemurxx sonra ne oldu dogum yaptınız mı gecti mi insanlar da hep olumsuz dimi beni korkuttular resmen
B_S_S İkinci hamileliğin ilkiyle hiç alakası yokmuş onu öğrendim 33+6 yım bu sefer çok zorlanıyorum, belki de yaşla alakalı bilmiyorum 🙃