Serap_kartal5 Genelde kız bebeklerde mide bulantısı ve kusma çok oluyormuş.Erkek bebeğe hamile olup 19 hafta da mide bulantısı yaşayan var mı?Mide bulantım ve yanmadan dolayı doğru düzgün bir şey yiyemiyorum🙈
gamzosgamzos Serap_kartal5 arkadaşımın bebegi erkekti doguma kadar kusma bulantısı oldu benim kızdı 10.haftada gecti simdi bebegimin cinsiyetini bilmiyorum 11+4 uz ama hala yemek yiyemiyorum
Denizyildizii Serap_kartal5 35. Haftadayim hala bulantım var ilaç kullanıyorum erkek bebeğim. Cinsiyetle bi alakası yok.
Fadikb Serap_kartal5 bünyeyle alakalı bir durum kız veya erkek bebekle alakası yok 32+5 hamileyim kızım olacak. Hamileliğimin başından beri 1 kere bile midem bulanmadı.
Cansu-1 Serap_kartal5 benim 35 haftalık kız toplamda 3 kere falan kusma oldu mide bulantım çok nadir hissetmiyorum bile ama görümcemin erkek 37 haftalık başından bu yana haala kusuyo mide bulantısı yaşıyor
bilgesacan Serap_kartal5 ben o işte. 14 hafta deli gibi mide bulantısı yaşadım doktorum günde 4 tane prilam içebilirsin dedi. Hala günde 1 kere bulanıyor ve istifra ediyorum. 18. Hafta dayım herkes kız dedi ama erkek bebeğim 🤭
Serap_kartal5 bilgesacan benimde aynı kaç tane mide ilacı verdi geçmedi bir türlü 😔bana da kız diyorlardı vallahi bulantımız geçsinde cinsiyet önemli değil 🙏