Sevgi1620 Kızlar 20.haftadayım bir kaç haftaya yavaş yavaş alışverişe başlamayı istiyorum ama nerden başlayacağım konusunda çok kararsızım ilk olarak nelerle başlamaliyim
rgk Sevgi1620 bir liste yapın forum yardımcı olabilr. listenize bakıp indirime giren şeyleri peyder pey alın. ben 21 de başladım o şekilde gidiyorum
Elika0 Sevgi1620 önce bir liste çıkart kendine. Örneğin 1-3 ay listesi. Uzun kol zıbın 5 tane tulum 5 tane. Böyle internette hazır listeler de var onlardanfaydalanıp yanına kendin sayılarını ekleyebilirsin. Sonra canın hangisini istiyorsa oradan başla aldıkça üstünü çiz. Islak mendil almanı tavsiye etmem çünkü kuruyabilir. Bez de stoklu gitme son haftalara bırak çünkü bebeğin kilosuna göre değişiyor hangi markada kaç numara kullanacağın. Onun dışında istediğin şeyi alabilirsin. Ben kıyafetleri tamamladım. Şimdi yelek hırka o aşamalardayım ☘️
nvn-mutlu Sevgi1620 ben ilk kıyafetlerden başladım sona arabası pusetini beşiğini dolabını bırakmıştım şimdi yavaş yavaş onlara bakınıyorum liste yapabilirsin ona göre aldıkça çizersin
okuyor Sevgi1620 biz pahalı ürünleri daha önce almaya karar verdik. Çünkü nakit alma imkanımiz yok kredi kartına taksitle alacağız. Çocuk doğana kadar taksit bitsin istedik.
Sevgi1620 okuyor Çok mantıklı böyle düşününce büyük parcalari almak daha mantıklı ama odadan da başlamak istemiyorum
Nisan4523 Sevgi1620 Ben de 22.haftamdayım. Bu hafta başladım yavaştan bi şeyler almaya. Her geçen gün pahalılaşıyor her şey. Özellikle de kıyafetler. Aslında erken almakta fayda var. Ben zıbın ve tulumlarla başladım. Bi kaç parça aldım. Ardından kasım ayında bornoz havlu küvet filan almayı düşünüyorum. Genelde kasım ayında black friday, 11.11 indirimleri gibi indirimler iyi oluyor. Bez, ıslak mendil gibi şeyleri stoklamanın doğru olmadığını söylüyor herkes. Pişik yapma ihtimaline karşı deneye deneye alırsın dediler bana.
Sevgi1620 Nisan4523 evet özellikle boyutları açısından hızlı büyüdükleri için bittikçe almak özellikle bezi bı sure daha mantıklı
okuyor Sevgi1620 oda dışında benim listeledigim pahali ürünler Ana kucağı Oto koltuğu Bebek Arabası Oda kamera/telsiz (alacaksanız) Göğüs pompası Ateş ölçer Bebek bakım seti Yorgan, yastık, nevresim, battaniye, pikeler
PrensesFiona Sevgi1620 canım bende 20 haftalığım ilk olarak gardrobunu aldık. Sonraki ay kıyafetlerini ve deterjanını alıcam ki yıkama ütüleme işi gecikmesin. Ha heves olarak şuana kadar 10 lu hastane çıkışı ve bikaç zıbın aldım. Sonra küvet seti bakım malzemeleri beşiği kendime pijamalar diye giderim. 30. Haftaya girdiğimde hastane çantam ve kıayafetleri hazır olsun istiyorum canım yoksa ağırlaştığımızda bunlar çok zor gelir. Hastane çantası malum zaten tabiki inşallah sağlıkla vaktinde gelirler ancak ne olur ne olmaz diye ben erkenden hazır bulunuracağım inşallah.