AyferOzcan99 Sabah bulantısı olan kız, akşam bulantısı olan erkek bebek taşıyormuş. Doğru mu? Bana biraz saçma geldi de..
Dilara0638 AyferOzcan99 saçma bence sabah yoğunlukta olmak üzere gece gündüz bulantı yaşadım hemde 5 ay ve erkek💙😊
Nisan4523 AyferOzcan99 alakası yokmuş bence. Hamileliğimin ilk gününden bugüne kadar(22.hafta olduk) bir kez bile bulantım olmadı. Herkes erkek diyordu. Ama bebişimiz kız 🌸 yani bence sadece söylenti
Karamelasepeti AyferOzcan99 ilk oglumdagece gündüz bulantım vardı. İknci oglumda hiç bulantım olmadı. Kız ssnıyordum olmadıgı içn erkek oldu bu da.
Busekayra AyferOzcan99 ilk gebeliğim de 4 ay her yediğimi çıkardım erkek di bunda şükür hiç yaşamadım yine erkek 😂
Selin12- AyferOzcan99 ben ilk iki hamileligimde genelde akşamları çok bulanıyor du kiz şimdi ise her dakika bulanıyor du doktorlar yine kıza benziyor dedi bence alakası yok
sedanursahin AyferOzcan99 bulantılarım hep gece oldu oğlum olacak arkadasımda da sabah bulantı oluyodu onunda oğlu oldu alakası yok bence
Fsm Canım sakın inanma çünkü ben ikimci kızıma hamileyim ilkinde mide bulantısı dan acillik olurdum ölürdüm kusmakta. Şimdi ise hiç kusma bulanto yok ve bu da kız hiç alakask yok ikisi de çok farklı idi