Kurbagaopenkiz Sybabyss protein agirlikli beslenen erkek de erkek bebek sebze agirlikli beslenen erkekte kiz oluyor diye biliyorum yumurta da cok iyi bir protein kaynagi erkek olmasi lazim bu mantiga gore
Valide Sybabyss yenilen içilen ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum ikiz gebeyim biri kız biri erkek aynı anda sonuçta 😅😅💋💋
HavvaGuzey Sybabyss evet bunu bende ikinci oğluma hamile kaldığım da duymuştum eşimin eski mesleği kasaplık ve eti çok sever ikinci de oğlan 1😅
Ptttssse Sybabyss ben kendim hamile kalabilmek icin her sabah aç karnına haşlanmış yumurta yerdim cinsiyet erkek. Bu dediğiniz şeyi ilk defa duydum
Ptttssse Sybabyss canm bence alakasi yok ha şöyle diyen var hamileyken etten tiksinme falan ama dediguni ilk kez duydum
Dilaraeslem Sybabyss 😂😂 çok komiksiniz vallahi yaaa.. oğlu olmasını isteyen adamlar bunu duymasın her gün yarım koli yumurta yerler 😂😂😂
Sybabyss Dilaraeslem ya ben bilmiyorumki doğru mu biz kız istiyoruz gerçi ama bilmeden yanlıs bisi mi yaptık anlamadım🤣🤣
Eligulu Sybabyss Arkadasim cinsiyeti belirleyen şey tamamen Allah’ın istemesi o neyi isterse o olur bırakın artık şu hurafeleri günaha giriyorsunuz ya şunu yemiş bunu yemiş önce bir dua edin kendinize gelin
caganin_annesi Kaan kocatepenin bir yayını vardı. Orda işte ekşi yiyen kiz dogurur tatlı yiyen erkek doğurur, karnın sivriyse su olur bu olur bunlar hep yalan demişti. Bende inanmıyorum o yüzden.