SeherS Şuan doğumuma son 15 gün kaldı, çok heyecanlıyım,🤦♀️Acaba neler beklıyor bizi? Hastane çantanıza neler koydunuz
BurcuSuna SeherS benim de uygulamaya göre 15 günüm var şimdiye kadar düşünmemeye çalışıyordum da artık aklımdan çıkmamaya başladı nasıl olacak diye hatta bazen diyorum ki acaba sancılar olur da ben fark etmezmiyim falan🙂 çantamız hazır sayılır iki pijama iç çamaşırları alt üst havlu peçete depent göğüs pedi bebek bezi bebeğin kıyafetleri bebek battaniyesi kendime hırka vb zaten çok kalınmıyor 2. Gün çıkartıyorlar dendiği için daha ne koyayım dimi
Sinem12345 SeherS benimde son tarih 19 ekim normal olcak ama daha tık yok bende nasıl olcak bilmiyorum ☹️
Bebiscann SeherS son 4 günüm Perşembe günü sezeryan olcam insallah sağ salim doğar inşallah minikler 🤲🤲
SeherS Sinem12345 benımde 18 ekim gösteriyor, tık yok . Çatı muaneside olmadım henüz , en son bebek yan duruyordu , nasıl olcka belli degil , salı günü bakalım neler olcak
BurcuSuna SeherS doktorum normalci annem de normalci ben ise hiç o taraflı değilim ne normal ne sezeryan hiç düşünmüyorum nedense😅😅 eşim zaten benden de beter hele dursun olduğu yerde diyo çarşamba kontrolüm var 38+1 im şimdiye kadar bir kere elektrik çarpar gibi bi his oldu anlık aşağılarda geçti onun dışında belde karında filan ağrı gibi şeyler yok 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
SeherS FatmaNur_ of bende uyuyamıyorum , ya anlamazsam diye😀nasıl dogum yapcam belli degil, sonrası acaba emzirme süreci ne olcak😀😀ay ilk doğum çok heyecan verici hiç birsey bilmemek , korkutuyor gibi
FatmaNur_ SeherS hiç sorma yaaa. Bi de sabahtan beri belimden kasiklarima sancı giriyor. Çocuk toplanıp gevsiyor korkuyorum bi yandan . Zaten tuvalet cabası işin. İyice korkmaya başladım doğum yaklaştıkça
SeherS FatmaNur_ evet bazen karnım aşırı gergin oluyor bazen normal , anlamı ne? Siz yazmışsınız çocuk sıkıyor gevşiyor nedenki?
SeherS Srcpa yaa bir de o kısım var 15 gün kaldı görünüyor bende ama uzayabılır tabi de bu durum, hayırlısı inşş😘