Gulsumelif Hamilelikte kabız olan var mı afedersiniz biraz zorlandım bi sorun olur mu ya yaşayan var mı bu durumu
Deniz-Demirin-Annesi Gulsumelif geçmez anneler geçmez 🙄 ben de yaşıyorum bı aydır falan aynı durumu doktoruma da söyledim olabilecek bişey dedi
llFatma Gulsumelif kayısı erik motor bozuyor ya ben yedigime bin pişman olmuştum günüm tuvalette geçmişti. Erkek kardeşim abla iyi misin doktora gidek mi derdi benim derdimi biliyorum derdim eşim bana sarı leblebi almış sağ olsun o kesti içim dışıma çıkmıştı kabızlığı bile özler olmuştum ya
FatihBatur Gulsumelif geçen hafta banyonun fayanslarına yatan acidan kıvranan biri olarak yaptıklarımı anlatabilirim ise yaradı bende
Gulsumelif Çok kötü oldum ya afedersiniz 3 gündür gidiyorum geliyorum boş biraz şekerli su içtim o rahatllati galiba ya birazda zorlayınca bebise bisey olur diye sonrada ona korktum sancı giriyor hep kasıklarıma
FatihBatur Gulsumelif Gulsumelif artık içerde dura dura sem sert olmuş şeyi kayısı hoşafı erik falsn yiyerek yumuşatmazsın onu söyliyeyim. Tuvalete gir hatta rahat olmak icin fayansın üzerinde dur tamam mi normal alaturka Tuvaleti pozisyonu al biraz bekle oyle sonra banyoda sıcak suyu aç yere aynı o dediğim pozisyonda çömel duş fıskiyesi varya onu makat tarafına tut o sıcak su ama vajinana tutma suyu arkaya doğru tut tamam mi sıcak su onu yumuşatıyor oyle çıkabilirsin tuvalete anca