Deletedmom9823 Ben bi hediye alcam 1 yaşındaki kız çocuğuna akülü araba mı daha iyi yoksa mutfak setleri oluyor ya o mu? Kızı olan anneler siz bilirsiniz hangisi ilgilerini çekiyo
Ada_kacira Deletedmom9823 mutfak seti şahsen kendi kızım 2 buçuk yaşında şuan ama ilk baştan beri dikkatini onlar çekiyor mutfak seti dahil ahşap mutfaklar oluyor ben doğum gününde almıştım hala bayıla bayıla onunla vakit geçiriyor akşama kadar
B8use Deletedmom9823 benim kızım akülü araba ve oyuncak araba hastası yani sürekli araba alıyoruz oyuncak 🤗
Zhraaltun Deletedmom9823 birde akulu araba hem asri pahali ve kizlarn cokta ilgisini cekmiyo ama mutfagi sezviyolar bnm kizim ikidenir yemek yaptim die geliyo yanima asci olcam dio mutfak seti sayesinde😁
Gizemin-minnakI @Deletedmom9823 bence mini mutfaklardan alın. Daha çok sevinir 😊benim bile oynayasım geliyor görünce 😂
MinnieMouse Deletedmom9823 bence mutfak setleri daha gelisim destekleyici. Akulu arabanin eglence disinda hicbir amaci yok. Ayrica gereksiz yer kaplar 🤣 mutfak seti, aktivite masasi, havuz gibi gelistirilebilir veya cesitlendirilebilir seyler daha cok is gorur.