Zeziko 3 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim bu ay yumurtalama dönemini değerlendirdim erken hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm için evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adetimin olacağı gün beta verdim 19.2 çıktı gecikmeyi beklemedim sizce sağlıklı bir gebelik midir yardımcı olur musunuz iki günde bir mi kan vermeliyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yada biraz daha uzatıp mı vermeliyim teşekkürler
Hosgeldinbebek Zeziko bunu ilerleyen zamanlarda net anlarsınız, 30 değerle öğrendim kimyasal gebelik oldu. Ama şuanda da 30 la öğrendim şükür 17 haftaya geldik, net şekilde beta yla kimyasal diyemeyiz inşallah tekrarlamaz hayırlsı olsun 💕
Gul2808 Zeziko 2 gün sonra tekrar kan ver en az %60 artış olması lazım ona göre sağlıklı mı değil mi belli olur. İnşallah sağlıklidir 🤲❤️
seon90 Zeziko benmde ilk gebeliğim kimyasaldı 50 çıkmıştı canm.yani bi kaç gün bekle canm hareketlerine dikkat et yorma kendini.belkide bi minnoş oluşmaya başlamıştır.inşallah dilediğin gbi olur canm
sessiz_oyuncu Zeziko bende ilk değerim 19 du 2 gün sonra verdim 59 du sen de 2 gün sonra ver kan belli olur.
Ozgecomelek Zeziko Zeziko 2 güne bir kan ver canım eğer iki kati oluyorsa herşey yolundadir benim ilk hamileliğimse adetimden 3 gin geçmesine rağmen 18 çıkmıştı ama her iki güne bir iki katı arttı çok şükür şuan 2 yaşında umarım seninde sağlıklidir sağlıkla alırsin kucağına
Sybabyss Zeziko adetime 3 gün kala beta 13 cıkmıştı şuan 7 haftalığım saglıklı bir gebeliğim var ☺️İçinizi rahat tutun onemlı olan 2 günde bir iki katı artması
Zeziko Sybabyss Teşekkür ederim içimi rahatlattıniz günaşırı yani değil mi mesela bugün verdim diyelim salı vereceğim doğru değil mi
Zeynep16100 Bende adete 3 4 gün kala vermiştim 14 çıkmıştı ikizdi hatta bebeklerim 3 hafta önce doğdular
Sybabyss Zeziko kesenizi görene kadar. 1500 ile alttan muayene ile istemezseniz 3000 den sonra karından ultrosonla görünür diye biliyorum:)