sarebebeginannesi Smyye97 normal dogum kismetse yarin 40. haftaya gircem ama hala tik yok ve bu beni cok yoruyor 😵💫 sadece sabirsizliktan sezeryan mi olsam diyorum 😂
Smyye97 sarebebeginannesi Ay hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah ❣️ benimde sancılarım kasılmalarım var erkenmi gelecek napacak minnoşum😂
NESLIHAN_ sarebebeginannesi ayy inşallah hemen doğum yaparsınız bebeğin pozisyonu normal doğum olarak mı gözüküyor acaba kafası aşağı da mı? 🙈 benimki asagidaymis 32 de indi kafası aşağıya hala öyle devam ediyor doktor normal gözüküyor dedi sizin de kafası aşağıda miii
sarebebeginannesi Smyye97 benim de 35. haftadan sonra yalanci sancilar basladi günde 3-4 kez sancim oluyor ama daha ötesi yok 🤣
sarebebeginannesi NESLIHAN_ evet cnm benimki 28. haftada bas asagi dönmüstü hala daha da öyle ama yinede gelesi yok zillinin ☺️
NESLIHAN_ sarebebeginannesi alt kısmınızda baskı oluyor mu 🙈😇 benimki de hemen gelmeyecek gibi ama çıkmaya da çalışıyor gibib🤣
sarebebeginannesi NESLIHAN_ baski var gibi ama yok gibi de anlayamiyorum ki 🤣 ama bi farklilik var 2-3 gündür yürürken zorlaniyorum artik adim atarken böyle sanki karindan asagisi cok agir gibime geliyor 🤷♀️