Ctorun Esmakoksal bende amniyo sıvı fazlalığı denildi.bir hafta sonra bel ağrısı çektim.doktor kontrolünde rahim ağzı kısalmış çıktı.amniyo sıvı fazlalığı bebeğinde kilo almasını sağlamış ikisi birleşince de rahim ağzı yetmezliği oldu.cok dikkat et.amniyo sıvısını karpuz kavun gibi şekerli seyler artırıyormuş.sekerli şeylerden uzak dur.ben iki hafta diyet yaptim sıvı düzeldi.bir ay sonra bebegimin kilosuna normale döndü.
Melistosum Esmakoksal bendede var bebekte iri rahimdede kısalık çıktı ama şöyle diyet yap demedi şimdilik kontrol ediliyorum ama göbeğim çok büyük çok gergin korkuyorum napicaz
alparslanannesii1661 Esmakoksal bendede fazla bebek önde gidiyor seker çıkmadı aclik tokljk bakildi ama temiz dendi 33 üm diyet verdi ve kesinlikle uygulamam soylendi bebegi diyeye aliyoruz dedi suan listeye elimden geldigince uyuyorum birazda kilolu hamile kaldim daha fazla kilo almamam söylendi
Sibel87 Esmakoksal ben de var sıvı fazlalığı 38.haftadayım dikkat ediyorum. Bu hafta hiç şekerli şeyler raylı tüketmedim yarın kontrolüm var bakalım ne dicek aslında kilosu da normal seyrediyor bilemiyorum kafam karıştı.Doktorum çok az bi ihtimal soluk borusu ile ilgili sorun olabiliyormuş yada genetik anomolilerdsn dolayı o da çok az bi ihtimal dedi ama insanın içine bişey düşüyor işte diancak doğumdan sonra anlayabiliriz dedi inşallah yarın suyum normale dönmüştür
Esmakoksal Ctorun bana da diyet listesi verdi, meyveyle aram hiç yok şekerli şeylerde cok tüketmiyorum aslında
Sibel87 Ctorun doktorum bana sadece tatlı,karpuz,üzüm falan tüketme dedi makarna yada pilav yeme demedi bende çok tüketiyorum onları ondan da düşmüyor suyum 38.haftadayım artık haftaya pazartesi doğumum olacak inşallah 🙏
Ozlem2904 Tuketilen gidalardan da oluyormus. Instagramda zahide kucuk diye bir dr var o demisti. Karpuz kiraz salatalik suyu arttiriyomus
Esmakoksal Ozlem2904 bana doktorum pirinç makarna karbonhidrat tüketme dedi büyük ihtimal Pirinci abartmıştım o yüzden olmuş olabilir
Esmakoksal Melistosum rahimde kısalık karında ultrasonla bakıldığında belli oluyor mu acaba ? Onunla ilgili bişey söylemedi de bana bende merak ediyorum açıkçası
Ctorun Melistosum bende ödem toplamıştım.o amniyo sıvısı indi dedim ya iki haftada tüm odemim gitti 7 kilo verdim.sen yinede şekerli şeyler tüketme.sonra serklaj falan uğraşma.birde stresten uzak dur dinlenmeye çalış.
Ctorun Esmakoksal cihaza gore değişiyor.ozel doktorum karından bakarak 20mm ölçtü.universite hastanesinde ölçemediler alttan muayene edip 19mm dediler.
busrabyrm97 Bnde 24.haftadan beri var benimde şekerim çıkmadı normal ekmeği kestim tam buğday yiyorum paketli şekerli gıdalardan meyveden uzak duruyorum çok şükür hiç bir şey olmadı 32. haftadayiz şuan
alparslanannesii1661 busrabyrm97 özür dileyerek kilonuzu sorsam bide kilo aliminiz ne durumda merak ediyorum bende diyetteyimde
busrabyrm97 alparslanannesii1661 ay estağfurullah tabi 58 kilo hamile kaldım başta nerdeyse hiç kilo almıyordum 25.haftadan sonra Bir anda almaya başladım şuan 70 kiloyum 2 ayda 10 kilo aldım resmen ve şekerim de çıkmadı
03264231 Esmakoksal ilerleyen haftalarda tansiyon yüksekliği yapabiliyor tuzla birlikte şekere de dikkat etmekte fayda var yaşadım çünkü
Annesininbitanesi1 busrabyrm97 bende seninle aynıyım 57 ile hamile kaldım 29 hafta 70 olmuşum şeker yok suyumuz biraz fazla ve durmadan tatlı yeme isteği var bende 🥺