Merhaba kızlar 1 hafta önce evde temizlik falan yaptım havalar da bi soğuk bi sıcak ya öksürük başlamıştı üşüttüm sandim ara sıra süt pekmez tuketiyordum. Geçtiğimiz pazartesi nst gittim kontrole iyi herşey ve doktorum 5 ekim salı günün e sezeryan tarihi vermişti. Şuan 38+2 deyim bugün. Ve benim öksürük giderek siddetle arttı annem beni evine götürdü usutmussun doğuma kadar kal bizde dedi oraya gittim.cuma günü ama gece sabah a kadar oturdum öksürük boğuyordu uyuyamadım dün de dr uma yazdim hocam çok kötü öksürüyorum nasıl ameliyat gircem böyle diye dr kbb gorunmemi istedi gittim kbb dr antibiyotiklik bise yok test verin dedi . Test verdim akşam a pozitif çıkmışım alel acele kendi evime geldim babam koa hastası annem de gelme dedim anneme ama 17 aylık bir de kızım var nasil bakmam size dedi şimdi annem le benim evdeyiz Esim şehir hastanesinde çalışıyor ve 3 asılı olduğu için karantinaya almadılar onu o da bizimle işine gidip gelecek o . Sağlık.bakanligi aradılar ilaç kullanamadığı için evinize gelmiyoruz sadce doğuma gidip gelebilir dediler . Kadın doğum dr um da kan hapim ve decavit başka ilaç alamazsın ağrı olursa parol dedi bir de kan cıvıtıci iğne verdi. Ve çok ağrım olmadığı sürece salı günü sezeryan günümü uzatacağız bana dua edin lütfen . 2020 hamileydim mayıs da doğumum vardı kızımı ve nisan da korona cıktı şansımıza hiç bise hayal ettiğim.gibi olmadi doğum bebek görme vs aman sağlık olsun da dedik kimseyi almamıştık kızım 17 aylık oldu şimdi bu zamana kadar olmadık korona. Kızım 9 aylıkken oğluma hamile kaldım o da şöyle kızım 2 sene sonrasında aşılama ile olan bebek oğlum da normal yolla olmuyor zaten die dusuncesiyle supriz olan bebek . Ateşim yok şimdi sadece şiddetli öksürük ve koku alamiyorum