Rmyssa Liyaa izlediğim videolar kadarı ile doğum sancısı olursa bele ağrı saplanıp öne doğru yani karna doğru gelmesi gerekirmiş ağrının daha sonra ağrılar düzenli dakika aralıkları ile gelirse doğum sancııs olurmuş 🤷♀️
Eda-5807 Liyaa sancılarım vardı geçen hafta ama bu hafta sancıda kalmadı 😂 nısanın gelır gelmedıgını bılmıyorum çok fazla akıntım olmaya başladı belkıde o yüzden anlamadım yada gelmedı bilmiyorum
Pambix hasret_altinsoy İlki zaten Sezeryan olmak zorunda kalmıştım bunda da haliyle yine sezeryanla olcak .zaten dönmemiş oğlum bu saatten sonra da dönmez dedi Dr ..yani ilk doğumum normal olsaymis bile bunda sezeryan olabilirdim çünkü yan duruyor hala 😃
Iby 38+1 iz bizde yarın çatı muayenem var, 29 dan beri doğum pozisyonundaydi kızım 🌸 bende kanala girdi mi çatı açıklığım var mi merak ediyorum kasıklarım ağrıyor ara ara kalkınca ayağa
bugo hasret_altinsoy benim kontrolüm yarın olacak bakalım yarını bekliyoruz☺️ Siz n’aptınız bi gelişme var mı🌸
Selinbati hasret_altinsoy benim bebegim dogum pozisyonunda ama ben ayın 13 de doğuma giricem sezrryan olucam 🥰
hasret_altinsoy Aysel0707 sezeryansa ortasında olur herhalde ama normal doğum beklenirse ekim sonuna doğru 😊
ebru23 hasret_altinsoy benim kiz bas asagi pozisyona anca gecti 37den sonra suan bas gelis 38 haftaligiz son 12 kaldi ikinci gebelik bekliyorux su nisan sanci kismet bakalim ne zaman dogar
Sabiye Sibel87 bende oğlumu 11 ekimde sezaryanla alacam kucağıma inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısı versin
Minikbebeknezamangelecek hasret_altinsoy bende 37 oldum bugün 🥰 bizimde hep yan duruyordu, kasıklarım ağrımaya başlamıştı geçen hafta gittiğimde doğum pozisyonunu almıştı, inşallah sizinki de alır hayırlı doğumlar olsun 🤲🏻
hasret_altinsoy Minikbebeknezamangelecek ya sağ yan tarafıma yumruktan büyük top gibi ara ara çıkartıyo kendini sol tarafım tamamen boş sizinde mi öyleydi peki ve adına çok sevindim dönmesine internetten bakıyorum da 36 dan sonrası çok zor bebeğin pozisyonunun değiştirmesi diye yazıyordu bendr sezeryandan korkuyorum sonradan çok acı sancı yapıyomuş herhalde ya 😔 arkadaşlarımdan biliyorum o yüzden normal olsun istemiştim