Ummuooo Kızlar biberon ve emzik almak istiyorum siz hangi marka aldınız tavsiyelerinizi yazar mısınız 🤗
Mukaddesahin Ummuooo ikisini de avent aldım pp olanı cam almadım çünkü büyüyünce kırıp kendilerine zarar verebiliyorlarmıs zaten kalite olarak iyi bir marka olduğu için uzun yıllar kullanabiliyorsun sadece başlığını değişiyorsun
Ummuooo BeRidwan evet onuda çok duydum onerilerde bende çok kararsızım lanshion ve avent de çok onerilmekte
Rzgesn Biberon ben kesinlikle dr-brown anticolik aldım oğlu da da onu kullandım biraz pahalı ama cidden çok iyi… gaz yapmıyor..
badeilemerve Ummuooo emzikte avent biberonda tommee tippee kullanıyorum memnunum. İlk biberonda da avent aldım ama piyasadan çekilince değiştirmek zorunda kaldım
Yamacin-Annesi Ummuooo bana komşum aldı hediye olarak emzik suluk biberon hepzi içinde mamajoo dan çok güzeller ama daha kullanmadim bakalim ama marka olarak güzel bir marka mamajoo 😊
Gokcecelik Ummuooo tommee tippe antikolik kullaniyorum biberon, emzigi de bibs aldim ama henüz vermiyorum