Poncik333 Zehra9616 şehir hastanesi bana 25 km uzak ve araç yok ondan zorlaniyorum canım şehir hastanesine
mommyciks Prilam Dr gece 2 tane öğlen bir tane alıyorum . Çok çok kötü olursam onzyd 4mg alıyorum sabahları kaşarlı tost tuzlu peynir , yeşil ekşi elma , kraker bunlarla idare etmeye çalışıyorum
kirpapatyasii1 Zeynepkudu Canim o yollardan geçtim inan hiç bir çaresi yok söylenenler 1 2 saat anca rahatlatabilir 2 saatin sonunda yine aynı olursun az biraz disini sık 14 ncü 15 nci haftaya kadar kuzum zor biliyorum ama yapacak birşey yok Allah yardımcın olsun 🙏🌸
Zopiglet Zeynepkudu prilam dr kullandım bende sabahları çok sıkıntı çekiyordum 😵💫 gece uyumadan önce 2 tane atıyordum sabah bulantım olmuyordu işe yarıyor diyebilirim zaten kahvaltı yaptıktan sonra mideni boş bırakmadığın sürece bulantın olmayacaktır en azından benim o şekilde oldu 15. Haftaya doğru bulantılarım geçti ilacıda bir taneye düşürmüştüm 🤗
Sumeyyekaya54 Prilam dr kullandım 1-2 saat rahatlatıyordu midemi sonra tekrar başlıyordu mide bulantılarım ve 31+6 haftalığım ve ne yaparsam yapayım hala mide bulantılarım geçmedi bir de üstüne mide yanmalarım başladı 😒😒
Seelin Ne yaparsam yapayım benim de geçmemişti hayattan soğudum,artık öleceğim diyordum ki prillam sayesinde hepsi geçti 😇 prillam❤️
Omerin-annesi Zeynepkudu Bende aynı şekilde 9.5 haftalıgım 3 gündür bulantilarım azaldı hatta bazen tamamen yok oluyo olabildiğince ilac kullanma bnce ben çubuk krakerle geçiriyodum bulantimi nereye gitsem yanimda taşıyodum. Dayanmaya calis geçecek bu günler :)
Cansuyum34 Symylldz aynı durumdayız sizle 13+4 üm ve mide bulantılarım devam kusma yok öyle sadece bulanıyor,ilk hamileliğimde 4. Ayın sonuna doğru bitmişti ama onda istifar ediyordum geçiyordu
Symylldz Cansuyum34 ben hiç geçeceğini düşünmüyorum iğrenmelerim tiksinmelerim de cabası zaten mide bulantısı korkunç bir şey bir de bunlar yetmezmiş gibi kabızlığım dahası da var tek dileğim çabucak bu durumun geçmesi gerçekten yıpratıcı hemde çok 🥺
Bestfriendss44 Symylldz bende 14 +5 haftalik hamileyim doktorum onyzd 4 mg uazdi gerckwten cok ise yariyor
Symylldz Bestfriendss44 evet işe yarıyor ama bağırsaklarımı tembelleştirdi doktor ilaç etki ediyor dedi ama bilemiyorum artık nasıl geçiyor zorlanıyor musun sende sabahları gözünü açmak zor geliyor mu sırf o bulantı hissi birden bastıracak diye 😔
ballilokum22 Haftalarda başladı şuan 9. Haftadayım baya şiddetli devam ediyor prilam başladım bende gündüzleri baya rahatlattı ama akşama doğru etkisi geçiyor sanırım yine hissediyorum bulantıları. Napalım bebişimiz sağlıklı olsunda gerisi hallolur. Ben çok bekledim 10 sene ☺️ Şimdi ne geliyorsa kabulum
BurcuSuna Zeynepkudu ben ilk 3 ay 3 kilo verdim ilaç kullanmak istemedim doktorum da tavsiye etmedi çubuk kraker can kurtarıcı idi
muallimehanimmom5 Kelebekbusra benim doktorum günde sadece 1 fincan içmenin zararlı olmayacağını söyledi ve özellikle bana içmemi önermişti içtim 1 fincanı geçmeyecek şekilde 3 ay çok şükür yatmadan bulantımı bir nebze hafifletti kişiden kişiye değişebilir doktorumuza danışarak kullanmak en mantıklısı
Kelebekbusra Zeynepkudu 10. Haftamdayım prilam dr kullanıyorum doktor tavsıye ettı yazdı ilacı gece ıkı adet yatarken ac karnına alıyorum sabah guzel oluyor bulantım vs kalmadı denecek kadar azdı ınsan kafasını kaldıramıyor gercekten, sonra bıraz fazlalasınca doktorum gunde 4 adet alınabılır dedı aksam ıkı sabah bır oglen bır olarak ama doktorun ne tavsıye ederse o sekılde al. Ben hala kullanıyorum 3. Kutum ;( yazdırmadan alırsan pahalı oluyor tavsıyem yazdırıp alın. Sabahları mıdenızde bos olursa kusabılırsınız ondan kalkınca su ıcın ve leblebı veya çubuk kraker tavsıye edıyorum doktorumuz bulantının çoçuğumuzun ıyı oldugundan dolayı oldugunu dedı ne kadar bulantı o kadar saglıklı gebelık dedı ınsAllah bebegımız ıcın hersey ❣️
nuriyedemir Zeynepkudu 8 haftalık bende yemek yiyemiyorum 😂 doktora gittim prilam verdi ilaç gece iki tane içiyorsun şimdi çok iyiyim doktoruna danış sana da yazar bence