Duygu_turan Hifaefraimm Keşke şöyle sabah öğle akşam yemeğimizi yapacak birisi olsa da hazıra otursak😔 Yaparken kokusu mahvediyor beni daha da yiyemiyorum gidip ekmek arası yapıyorum 😂 Hiç yemesem bu sefer açlıktan bulanıyor 🤷🏻♀️
Hifaefraimm Duygu_turan ayyynn öyleee annem sağolsun ona gidince mutfağa girmeme izin vermiyo cnn çekmez diye kayınvalidemde öyle ama kendi evimde mecbur yapıyom aç kalıyom aç kalınca midem bulanıyo daha kötü pluyom
Zulal35 Zeynepkudu 8 aylık hamileyım mıde bulantısı kusmadan mıdemde yara oldu 8 aydır kan kusuyorum bitmedi gecmedi
h_ucr45 PrensesFiona taze zencefil çayını nasıl yapıyorsunuz benimde bulantılarım bir türlü geçmek bilmiyor ilk çocuğumda da böyle kötüydüm
gamzelianne1 Zeynepkudu valla cozumu prillam 😂 31+6 olduk fakat hala bulantim gecmedi asla. Prillam kullaniyorum dogumada kadar da kullanacam galiba
Miramerve Poncik333 ben orda a Life hastanesinde Oskar beye gittim çok önermişlerdi ama tabi orda yaşamadığım İçin devam edemedim
Tubaatam PrensesFiona Zeynepkudu bende 27 haftadayım hala var bulantım devam ediyorum ilaça prilam verdi doktor onu kullanıyorum devam 😩
Ankaakusu ozlemdenizege İnşaAllah canım Allah razı olsun düşünmen yeter. Yavaş yavaş çıkıyor artık demekki
Elifkaratekin Ummuhancendik ben mide bulantısıni çok yaşadım ılık süt bana çok iyi geliyordu o yüzden yazdım . Herkes de aynı tepkiyi vermeyebilir denemek lazım
Symylldz Esmaa1453 kanser hastalarında kullanılma sebebi kemoterapiden sonra onlar da mide bulantısı yaşıyor arkadaşlar bu ilaçların özelliği de bulantıyı engelleme o yüzden
Kbrbisi21 Sulenur42 Ay insallah yasamazsin bu problemi herkes bana bu zamanlarini cok ozluycen diyor ama ben valla ne biliyim artik dogsunda bu kusma ve bulantilar bitsin diye dua ediyorum
Sulenur42 Kbrbisi21 bence özlenicek zaman var , zaman var ..😬 zor hamileliklerin pek özleniceğini düşünmüyorum. 😅Eşim felan abarttığımı düşünüyor keşke burda yazanları okusa😄😄hiç kolay şeyler yaşamıyoruz
Sulenur42 Deletedmom_289 zamana ihtiyacımız var ve sabıra … psikiyatri ne denli işinizi kolaylaştırır bilmem ama içini gel buraya dök kader ortağıyız🥰 sancı içinde yediklerimin sindirilmesini bekliyorum , içimde kabarcıklar var gibi sağa sola kaçışıyorlar 😬😔
Deletedmom_289 Sulenur42 al benden de o kadar geceleri prilam atıyorum iki tane sabaha iyiyşm de akşama kadar yine kötü oluyorum 🤢 bir de şu Demir ilacı yok mu nasıl bulandırıyor Off
Kbrbisi21 Sulenur42 esim banada abartma diyo bazen hık hık ses cikartiyorum abaartma o kadar diyo 🤭😁😁😁