ervanursimsek 1anneadayiii bebe bisküvisi size kilo yapar bebeğinize değil. Kuruyemiş, muz, kefir tarzı sağlıklı şeylerden bol bol yemelisiniz
eliffkrts 1anneadayiii ben bilmeden canım istediği için yemiştim bebeğim iki hafta içinde baya kilo almıştı 35 sonunda 2900dü doktor iyi beslemişsin demişti bence aldırıyor yani 🤷🏼♀️
kadifemsii 1anneadayiii siz kilo alırsınız. Bebeğin kilosu biraz genetiğe bağlı. Ama muz yumurta kaşar yoğurt ceviz badem incir meyve bunları tüketerek bebeğinizdeki kilo artışını biraz daha hızlandırabilir siniz .
Umudayolculuk36 1anneadayiii bende kilo aldırmak istiyorum dün yedim bugünde canım çekti sağlıksız olduğu için tam tersi olursa :(
Aayyssuu 1anneadayiii 2 gebeliğimde de bende muz süt cicibebe karıştırıp yedim son haftalarda biri 38 de biri 37 de doğmasına rağmen 3.5 kilo üzeri doğdular canım 💐
Dilaraeslem 1anneadayiii çok şekerli ve sağlıksız bebe bisküvi yerine yoğurt peynir haşlanmış yumurta avokado bol ceviz badem gibi şeyleri tüketmeni tavsiye ederim
Aysell88 1anneadayiii neden bebe bisküvisi güzelce muz var ceviz fındık süt yumurta mis gibi meyveler 🥰🥰🥰 böyle şekerinizi çıkarıp indirecek şeyler bence yemeyin hem maşallah sağlıklı doğsunda kiloyu doğuncada alır 🥰
Aysell88 1anneadayiii çok çabuk kilo yapar olan sana olur bence 🤦♀️ Gece yatarken muz ye süt iç meyvelerin çok faydası var 🥰