ikra_41 Kızlarrr 12+2 de yüzde 80 büyük olasılıkla erkek dedi doktor değişir mi acaba yada değişen var mı
ozge07070 ikra_41 aynısını 2 hafta önce bana dedi 12+6 yken gittiğimde kesin değil ama %80 erkek dedi bi çıkıntı gösterdi bu haftada kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi bende bekliyorum şuan 14+3 üm 🥰
Somerkadir4 ikra_41 yanılma elbette olabiliyor ama doğru olasılığı da yüksek cm 12. Haftada erkek belli olur benim kızımı 11+1 de söyledi ve değişmedi🤲💖
ikra_41 ozge07070 Evet bende o şekilde duymuştum o yüzden sevinemiyorum şuan ya değişirse diye ümitlendirmek istemiyorum kendimi Bakalm salı günü tekrar gidicem 15+3 falan oluyorum çok merak ediyorum 🥰
ozge07070 ikra_41 ya hayırlı olsun tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım bende ne olucak daha ayın 23 üne çok var ama 🥰♥️
ikra_41 ozge07070 amiinn canım sağ salim alalım kucağımıza inşallah bakalm sende haber verirsin merak ettim çok 🥰🥰
Deryaiso ikra_41 bana da o haftalardan beri kız diyorlar ama anatomi taramasını bekliyorum kesinleştirmek için 2 hafta sonra kesin sonucu alırım inşallah ☺️
ikra_41 Deryaiso banada %80 erkek demişti bugun gittik %100 dedi ama şuan doktora güvenim 0000 tekrar değişir diye korkmuyo değilim 😂😂😂
Deryaiso ikra_41 bende sizinle aynıyım diye bilirim vallahi bazen duyuyorum kız beklerken erkek doğum yapanları yada tam tersini bende korkuyorum 😅😅😅😅
ikra_41 2anneoluyorum bende ilk kızımı 12 haftalıkken öğrenmiştim ama bana şimdi yüzde oranını fazla verince sonrada kıza dönünce bi tuhaf oldum hala kız olduğuna inanmıyorum 😂