Gulcingezer eceturan idrara sık gitme cok oluyomus rahim buyudugu icin sanirim bi kac arkadasim da boyle demisti 😊
Melek34578890 Gulcingezer gercekten cok üzücü bir durum ama nasip hersey. İnsallah sizde cok güzel haberler alırsınız en yakın zamanda ❤️ Gulcingezer
Gulcingezer Melek34578890 ins canim benim cok tesekkur ederm tek dilegim o saglikli bir gebelik gecirmek bu defa 🙏🏻🥰🥰
Gulcingezer hilalmevsim_3467 iyi beklemissin sabretio ben ilk gebeligi adete 10 gun once kala ogrenmistm bu sefer belirtim olur mu ne zaman tutar onu kestiremiyorm ilki tek seferde olmustu kaybettim onu 😕🥺
Ada_kacira Gulcingezer ilk gebeliğim kızımda hiç bir şey hissetmedim canm inan şuan kızım 2 buçuk yaşında ikinciye gebeyim şiddetli baş ağrısı ve bulantım vardı kan testi yaptım negatif çıktı aile hekimi ilaç verdi tık yoktu ağrılarımda etki etmedi ilaçlar hemen hemn her akşam acilde serum yiyordum en son aile hekimim nerolojiye yönlendirdi bu arada bunlar hepsi bir haftada oldu neyse nörolojiye gittim MR istedi yinede tedbir amaçlı tekrar kan vermemi istedi anam bi baktım 58 di sanırım betam şok geçirdim direk koşa koşa kadın doğuma o kadar ilaçlardan sonra bişi olmuş mu acaba diye vicdan azabı yaşıyodum keseyi gördük bebek yoktu 20 günlük oldu gittim tekrar bebekde göründü 20 günlük değil 6 haftalıkmış meğer rabbim korudu onu sonrası bulantılar hazımsızlık falan şükür 17 haftadayız hepsi geride kaldı bizim
Gulcingezer Ada_kacira hayirli olsun canim Allah koruyunca koruyo vala haklisin mucize gbi birsey benim de cok zor oldu ilk bebegimi kaybetmek ins bu defa saglikli bir surecle tekrar hamile kalirim dua et 🙏🏻😕
Gulcingezer BusraAltin senin dememki hassasiyetin agir basmis anlamissin hemen ne guzel ins banada nasip olur en kisa zamanda 🙏🏻🥰
Gulcingezer sedanursahin bazilarinda boyle baya belirti oluyo bazinlarinda hic olmugo bakalm bn neler hissedicm merak ediyorm 10 gun nasil gececek bilemiyorum 🙏🏻🤗
sedanursahin Gulcingezer aslında belirtti hissetmemek en iyisi sağlıklı bir hamilelik geçirirsin insallah🙏🏻
Gulcingezer yesQ vay be korunup hamile kalanlari hep merak etmistm vala helal olsun demekki kismet olucak 🙏🏻😎
Gulcingezer Burcu-112 ay masallah vala ne guzel ins isteyen herkes en kisa zamanda anne olur 🙏🏻 Mucize gbi geliyolar 🥰
Gulcingezer MerveSelcuk gogus hassasiyeti bnde de olmustu baya hissediyosn direk aklina dusuyo bu gebeligim nasil olucam bilmiyorm 🙏🏻
Gulcingezer Ayse254 zaten adet belirtileriyle o kdar benzer ki insan neye ugrasigini sasiriyo yok olmaz ya acabami diye ogreniyoruz 🙏🏻🥰
Gulcingezer caglaaslanyy masallah erken ogrenmissin sende ne guzel bnim ilk gebeligimde cok erkendi baya kan vermelerle ugrasmistm ins bu seferki saglikla hayirla gelir 🙏🏻🥰
Serappp06 Gulcingezer bende sık idrara çıkma vardı, bide acayip bi bel ağrısı, ama yinede hiç şüphelenmedim bile, adetim yakın herhalde ondandır dedim hafif hafif de kasık ağrılarım oluyodu
Gulcingezer Serappp06 kasik agrisi regl’ye benzeyince insan sasiriyor degilmi bekliyorz ama bi yandsn da cok istiyorz saglikli cocuklsr nasip etsin Allah ins 🙏🏻🙈
Belirlenmedi Serappp06 benime adet öncesi bel ağrım oluyor du bizde 6 aydır korunmuyoruz henüz bir sonuç yok sanırım sanki yine adet olucam gibi bel ağrım var hayırlısı artık
Gulcingezer Durununannesi46 benim ilk gebelikte oyleydi canim dokunamiyordm bu seferki de oyle olurmu bi 10 gun icinde belli olur bakalm bekliyorm 🙏🏻
Momtheangel Gulcingezer ya bnm de o kadar çok göğüs ağrım varki o kadar hassas göğüslerim adetim 12 sinde 🤦🏻♀️
Gulcingezer Funiy kesinlikle hissediliyo gogusler kasik batmalari yumurtlamadan 10 gun snra pat ogrenmistim ilkini ins bu da tez vakitte olur dilegim o 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gulcingezer Alya_annesi61 ay masallah ne guzel kasik agrisi gogus hassasiyeti koku hassasiyeti asil belirtiler demekki en cok verilen yanitlar bunlar canim 🥰🙈
Alya_annesi61 Gulcingezer evet canim bu belirtilerle geldi bnm minik oglusum simdi ona kavuşmaya gün sayıyorum 31+4 haftalık olduk ama erken gelmek istiyo bnm minigim