BerayAzra Gulcingezer ilk bebeğimde zaten istiyorduk, adetime 1 hafta kala yerleşme kanamam oldu ve anladım😊sonra aşırı tatlı yeme isteği ve 8. Haftada başlayan aşırı bulantı kusmayla devam etti. Şimdi 2. Gebeliğim bundada korunmuyorduk ama beklemiyordum. Aşırı uyku haliyle başladı ama yine anlamadım😀 adetim 2 gün gecikince test yaptım ve öğrendim😌
Gulcingezer BerayAzra beklemedigin anda gelen mucize daha kiymetli oluyor galiba 🙏🏻 Saglikla dogaun ins bulanti zor olur mutlaka
Aiteh Gulcingezer Gulmom Ebrk Gulcingezer Zeyzeyu19 Duyguiremu Hmdnr Hase_nan 1anne2nefes Bebetonunannesii Dilay_lay Gulcingezer Esmaa1453 Gulmom OOzge25 poyraz_5652_ Ozlem2206 slnacar Durununannesi46 Gulcingezer Gulcingezer Gulcingezer MeyraRana Tugceuzun Edali87 ilydsrn Yasel10 Zuzuuss slnacar Elfkc okwestt Gokcemcelik Lenamiran UmutsuzPolyanna mekutlu12 Ezgii0 muallimehanimmom5 Nurrr- Belizmoms Hzn53 Zeynov Uyumsuzzz aslibiceer ipeknisa ilknurcuk16 Sevgisu06 Ipekbalyanak Rojin1993 Saadettasoren Saadettasoren Durununannesi46 Durununannesi46 Alya_annesi61 Eda_6 Anneolmayolu NurBanu95 hepoyleolurzaten Funda2735 Gulcingezer elif_4804 BerayAzra Burcubuket Sevilay_Demir 1melisa Annesininbalii Serapbingl Masalminik kelebekimm kelebekimm Esrahaliscelik Mom87897 Omay0707 Omay0707 Sevbebek Omay0707 Mrs_Sonmez Gulsah_89 Sellinn OOzge25 Liyuzamom Sametnida Yigits_mom Yasemincee FatmaUnal Durununannesi46 Sevgikaya1525 mom8327 Hzlkaya Kadereymn Seda88 kucukhobby-11 bebisinannesi16 gulsoo Duyguiremu Aslanoyku Kumsalsmom Suzannaz Dryng321 Soeman Kizlar selamun Aleykum kizlar konuyla Alakali degil Ama desteginize ihtiyacim var bebegim 5 aylik o yuzden disarida calisamadigim icin evde kendim tesettur kiyafetler dikicem insta uzerinde satmak icin ama malesef yukselemiyorum bu Azerbaycanli kardeşinizi izleyip destek olurmusunuz riza etsem? https://www.instagram.com/geyimhicab_butik/ cog postda paylasicam eger tekrar tekrar etiketlediklerimi etiketlersem Hakkinizi helal edin
Zuzuuss Gulcingezer regl olcak gibi ağrı vardı bir de çok sık tuvalete gidiyodum çiş durmuyodu bende narkotik köpeği gibi de burnum vardı maşallah 10 kat üstteki komşunun yemek kokusu geliyordu😂 regl tarihim de bir gün gecikince dedim tamam bebek var içimde
Gulcingezer Zuzuuss vala baya belirtileri yasamissn masallah hahaaa narkotik kopegi gbi kiz guldurdun bnin🥰 erken olmus koku hassasiyeti snde dmekki
Elfkc Baharatlı cips ile peynir yemiştim hamilemisin diye sormuşlardı değilim demiştim ama ertesi gün şüphelenip test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim.
okwestt Gulcingezer 6. Hissimin kuvvetli olması 😂hissetmiştim sonra adetin gecikmesini bekledim ama onun dışında göğüslerimde sertlik ve hafif büyüme vardı
Gokcemcelik Gulcingezer hemde ne bulanmak 6. Haftada başladı günlerim acillerde serum yemekle geçti tuvalete bile gidemiyordum halsizlikten banyo bile yapamıyordum sıcak suda bile öguruyordum 15 haftalık suan onzyd bulantı hapı kullanıyorum daha iyiyim şükür ama sabah kusmalari son gaz devam 😁
Gulcingezer Gokcemcelik ya kiyamam bulanti cok zor baya alt ust ediyo insani ins cabucak gecer de hamileligin keyfini cikaracagin gunlerle devam edersin🥰🙏🏻🙏🏻
Lenamiran Gulcingezer regli olduktan 2 hafta sonra tabiri caizse salaklaştım😂😂😂böyle söylenen şeylere hı Nee gibi tuhaf tepkiler verdim ve kimseyi anlamıyordum sürekli uyumak istiyordum ve aşırı miydem bulanıyordu bunlar olduktan sonra görümcem sen kesin hamilesin dedi alakası yok daha yeni regli oldum felan dedim 3 haftada görümcem gitti test aldı yaptık ve testten hamile olduğumu öğrendik ama ben regli tarihim geçsin diye bekldim regli tarihim geçti ama bende lekelenme oldu gittim doktor hamilesin ama düşük riski var dedi 5 ay boyunca devam etti 5 ayın sonunda herşey normale bindi şükür elhamdülillah 🤲🤲😊😊😊
Gulcingezer Lenamiran ne guzel masallah benim ilk kaybimda lekelenme kanama hic durmadi kaybettim ins bu defa saglikli bir gebelik nasip olur🥺🙏🏻
Gulcingezer UmutsuzPolyanna benim de ilk hamileligmde yasadigm tek belirti buydu bariz hissediliyor geecekten
mekutlu12 Normalde reglimden ortalama bir hafta 10 gün önceden göğüs ağrım başlardı hamilelikte daha erken göğüs ağrısı başladı hatta hiç beklemediğim bi durum olduğu için bu ay bi kaç gün erken regl olucam galiba döngüm kaydı falan diye düşünmüştüm 😅 bir de hamilelikle alakalı mı bilmiyorum ama ağrıyla birlikte göğüs ucundaki kahverengi bölgenin bir parmak kadar yanında pembemsi bi leke oluştu bu neden çıktı acaba falan demiştim hala duruyo o leke bunların dışında her şey normal regl belirtisi 😃 bi kaç gün erken olucam diye beklerken hiç olmadım
Gulcingezer mekutlu12 regl ile cok benzer gercekten kestiremiyo insan ama genel olarak hep kasik agrisi gogus agrisi hassasiyet koku seklinde ilerliye her anne birini yasiyo🥰
Ezgii0 Gulcingezer Adetime 1 hafta kala ha oldu ha olucak gibi karın ağrısı oldu, birde aşırı göğüs ucu hassasiyeti, birkaç günde uyku hali,,, böylece adetimden birkaç gün önce öğrenmiş oldum
Gulcingezer Ezgii0 zaten kasik Agrisi baya yaniltiyo regl’ mi oluyorm yoksa rahim agrisi mi diye dusunduruyo
muallimehanimmom5 Gulcingezer bende kasık agrısı oldu adet öncesi yaşadığım ağrıdan çok farklıydı. Zaten ilk belirti oydu sonrası adet gecikmesi ile gelen mide bulantıları
Gulcingezer muallimehanimmom5 mide bulantilari cok zordur eminim keske yasamasak ama hormonlar alt uat ediyor vucudu alismasi 3 ile 6 ay suren varmis gercekten🤔
Lenamiran ilydsrn Yaa canım benim gözün aydın ne güzel beklenmedik sürpriz Ramazan’ın sana en güzel hediyesi olmuş bebişin 🥰🥰🥰🤭🤭🤭
Belizmoms Gulcingezer benim göğüs ağrısı mide bulantısı falan test yaptıktan sonra başladı psikolojik heralde . Dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum 🥰🌸🤲😘
Gulcingezer Belizmoms canim bnim cok sagol ins bnde hayirlisiyla saglikli olan bir gebelik nasip olsun diye dua ediyorum🙏🏻
Hzn53 Durununannesi46 ay bende de çok gaz var daha 1 aylık evliyim 3 haftalık hamileyim çok utanıyom eşimden hep tutuyom ama rahatsız ediyooorr 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Saadettasoren Hzn53 bu kotu birsey aslinda bir insan esinden utanmamali rahat olmalisiniz osurmak ayip birsey degil ha yukardan gazda gelse illa sesli yapman gerekmez bayan olarak benim oluyor mesela ustten agizim kapali geğiriyorum ama pardon gazim var diyom kimse birsey diyemiyor anliyor esim cunku insanlik hali ben şahsen esimin yanında alttanda gazim varsa bile kacirsam yada yapsam bile birsey demez bana o konuda hic utanmam osurdum diyip guluyorum eşimde gülüp geçiyor :)sizde rahat olun ayip degil o sizin esiniz inanin belki ilk adimi o sizden bekliyor belki bundan sonra sizden gorunce oda rahatca hareket edebilir sizden cekinmez demek istedigim bu :) bununla ilgili bir yazim var onu paylasacagim okursaniz belki kafanizdaki bazi dusunceler degisir evliliginizde sizde rahatlarsiniz .
Durununannesi46 Hzn53 onlar utanıyor mu sal gitsin napayım elimizde değil insani bi durum. 😀 evliliğin 10da 9u gaz zaten erkekler yüzünden bence 😀
Zeynov Gulcingezer Ben öğrenmeden 3 gün önce özellikle gece ve sabaha karşı inanılmaz derecede üşüyordum onu fark etmiştim farklı olarak. Diğer belirtiler regl ile aynıydı. :)
Uyumsuzzz Aşırı derecede sağ kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi ağrı.hatta bi ara kesin adet oldum deyip bakmaya gitmiştim meğer hamileymişim
Gulcingezer Uyumsuzzz ay ne guzel masallah kasik agrisi hissettiriyo kndini gercekten ilk hamileligimde hep batma olurdu sag tarafta bnimde oyle anliyosn
Gulcingezer aslibiceer kusma bi tik ileri evrelerde oluyo senin demekki erken baslamis canim ah ah keske olmasa ama guzel gecse herkesin hamileligi🥰
ipeknisa Gulcingezer kaşık ağrısi, bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı bende regl olucam sanıyordum o yüzden hiç ihtimal vermiyordum hatta ped bile takmistim hdhdh regl olmam gereken gün geldi öğlen 3e kadar olmamıştım bende merak edip test yaptım ve pozitif 😍😍
Gulcingezer ipeknisa vay be snra ogrenip o pedi cikarmanin gururunu mutlulugunu tahmin edebiliyorum ne guzel ins darisi bna olsun en yakin zamanda 🙏🏻🥰🥰🥰