Gokcemcelik En erken belirtim gece 3 te alarm kurmuş gibi kalkıp çikolata baklava ne varsa yemem sonra gebeliği öğrendikten su bile icememem 😁
Gulcingezer Gokcemcelik vala asermeler de meshur gece alarm kurup kalkmak helal olsun 🙏🏻 Snra cok mu bulantin oldu
Gokcemcelik Gulcingezer hemde ne bulanmak 6. Haftada başladı günlerim acillerde serum yemekle geçti tuvalete bile gidemiyordum halsizlikten banyo bile yapamıyordum sıcak suda bile öguruyordum 15 haftalık suan onzyd bulantı hapı kullanıyorum daha iyiyim şükür ama sabah kusmalari son gaz devam 😁
Zeyzeyu19 Benim belim öyle cok agrımıstı ki korona gecirdiydim daha once ozamanda belim cok agrımıstı . Yine korona oldum zannettim . Adetim de 4 gün gecikmisti ama kışın bıraz gecikir böyle aldırıs etmemıstım 😊 meğerki miniğim varmış bedenimde 😍 28+5
Gulcingezer Zeyzeyu19 masallah canim saglikla kucagina aldirsn ins Allah ne guzel bn ilkini kaybettim in bana da tekrar nasip eder bakalm ne zaman olucak ovulasyon takip ediyorum🙏🏻🙏🏻
Aiteh Gulcingezer Gulmom Ebrk Gulcingezer Zeyzeyu19 Duyguiremu Hmdnr Hase_nan 1anne2nefes Bebetonunannesii Dilay_lay Gulcingezer Esmaa1453 Gulmom OOzge25 poyraz_5652_ Ozlem2206 slnacar Durununannesi46 Gulcingezer Gulcingezer Gulcingezer MeyraRana Tugceuzun Edali87 ilydsrn Yasel10 Zuzuuss slnacar Elfkc okwestt Gokcemcelik Lenamiran UmutsuzPolyanna mekutlu12 Ezgii0 muallimehanimmom5 Nurrr- Belizmoms Hzn53 Zeynov Uyumsuzzz aslibiceer ipeknisa ilknurcuk16 Sevgisu06 Ipekbalyanak Rojin1993 Saadettasoren Saadettasoren Durununannesi46 Durununannesi46 Alya_annesi61 Eda_6 Anneolmayolu NurBanu95 hepoyleolurzaten Funda2735 Gulcingezer elif_4804 BerayAzra Burcubuket Sevilay_Demir 1melisa Annesininbalii Serapbingl Masalminik kelebekimm kelebekimm Esrahaliscelik Mom87897 Omay0707 Omay0707 Sevbebek Omay0707 Mrs_Sonmez Gulsah_89 Sellinn OOzge25 Liyuzamom Sametnida Yigits_mom Yasemincee FatmaUnal Durununannesi46 Sevgikaya1525 mom8327 Hzlkaya Kadereymn Seda88 kucukhobby-11 bebisinannesi16 gulsoo Duyguiremu Aslanoyku Kumsalsmom Suzannaz Dryng321 Soeman Kizlar selamun Aleykum kizlar konuyla Alakali degil Ama desteginize ihtiyacim var bebegim 5 aylik o yuzden disarida calisamadigim icin evde kendim tesettur kiyafetler dikicem insta uzerinde satmak icin ama malesef yukselemiyorum bu Azerbaycanli kardeşinizi izleyip destek olurmusunuz riza etsem? https://www.instagram.com/geyimhicab_butik/ cog postda paylasicam eger tekrar tekrar etiketlediklerimi etiketlersem Hakkinizi helal edin
Gulcingezer Alpigom1 canim bnim benimde ilkinde asiri gogus hassasiyeti olmustu baska hic bisey yktu smdi nasil olur bilemiyorum
Duyguiremu Göğüs ağrısı regl olacakmış gibi bir göğüs ağrısı yine regl olacakmış gibi hafif bir karın ağrısı 😀
Hmdnr Gulcingezer bende 10 günlükken anladım içimde bir bağ vardı sanki dolaplara uzanamıyordum sonra yerleşme kanamasından anladım daha sonra da günüm geçince test yaptım 💖
Annesininbalii Gulcingezer 😊😊 benim aşırı uyku hali oluyirdu akşam 8den sonra göğüs hassasiyeti adetim üç gün gecikince bekliyordum zaten test yaptım silik çizgi çıktı sonra bhcg testiyle 2-3haftalik gebe olduğumu öğrenmiştim 😊😊 6.haftalardada çok az mide bulantısı ve lekelenme yaşadım şimdi çok şükür onlarda kalmadı 😊😊
Gulcingezer Annesininbalii iyi masallah ins saglikla kucagina alirsn bn ilkini kaybettim ins Allah tekrar yeniden nasip eder 2 ay oldu umarim guzel haberlrr alirim bnde 🙏🏻🙏🏻
1anne2nefes Nurrr- 12. Haftalardan sonra geçebiliyor canım ama ara ara olur karnın ve rahmin genişliyor çünki
Duyguiremu Gulcingezer o yüzden geç öğrendim bekledim bekledim regl olmayı halbuki başla şeyler dönüyormuş karnımda 😀
Bebetonunannesii Ne yesem midem şişiyordu hazmedemiyordum yediklerimi gazım vardı hep dedim ne oluyor bana hiç anlamadım. Snra adetim gecikince test yapim dedim hiç beklemiyordum çünkü mide bulantım kasık ağrım falan yoktu şok oldum bir baktım gebeyim 🥰🙏🏻
Gulcingezer Bebetonunannesii bi bakiyosn hic belirti yok yada regl belirtisi tam surpriz oluyor gercektn ins darisi bana olsun 🙏🏻🙏🏻
Dilay_lay Gulcingezer benim kesinlikle reglimin aynı gün gelmemiş olması 🤣 günü saati asla şaşmaz ertesi gün bi kan tahlili ve gebelik 🥰
Gulcingezer Dilay_lay vala helal olsun duzenli regl cok onemliymis hamile kalmaya demekki seninde oyle oldu 🙏🏻
Esmaa1453 Gulcingezer ben en çok idar kokusunun değişimi ve göğüslerde ağırlık olduğundan hamile olduğumu anladım. İdrarda hcg hormonun artmasıyla koku değişimi yaşanıyor çünkü
Gulcingezer Esmaa1453 gogus agrisi acayip oluyo onu bilirim nasil oldugunu bakalm ins ikinci kismet olursa nasil belirtiler olur merak ediyorm 🙏🏻
Gulmom Gulcingezer Allah razı olsun amin🤲🏻🤲🏻 darısı tezzz zamanda saglıkla size olsun insallahhhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🤲🤲
Bebetonunannesii Gulcingezer aminnn inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız rabbim nasip Etsin 🙏🏻