sedanursahin Gulcingezer aslında belirtti hissetmemek en iyisi sağlıklı bir hamilelik geçirirsin insallah🙏🏻
Ada_kacira Gulcingezer ayy inşallah kuzum rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla önce karnında sonra kucağında taşımayı nasip etsin allahım inşallah herşey gönlünüzce en güzel şekilde olsun🙏🏻🤍
Gulcingezer Ada_kacira guzel dileklerin icin cok tesekkur ederm canim benim amin ins hayirlisiyla saglikli cocuklar versin Allah 🥰🥰
MeyraRana Gulcingezer içilecek suyu yoktur demekki Allah hayırlısını versin düşük hapı verdilermi şuan sana ilkden olanlara veriyorlar
Gulcingezer MeyraRana verdiler canim daha kolay islem oluyormus skntisiz oldu ins Allah bi daha yasatmasin 🙏🏻🙏🏻
Umudayolculuk36 Gulcingezer rabbim tes zamanda sanada tüm isteyenlere nasip etsin canım bu arada yazmayı unuttum 💜🙏içini Ferah tut herşey Allahtan
Gulcingezer Nutellaaaa guzel dikkat etmissn demekki kasik agrisini tebrik ederm regl ile benzer ya 🙏🏻👍🏻
Kumsalsmom Gulcingezer göğüsümün uçları normalde yokken çıktı ve rengi bikaç ton koyulaştı büyümesini söylemiyorum bile ama içimde bişey olduğunu hissediyordum sanki bilmiyorum benim gibi hisseden var mı çok garip değişik bişey ☺️🤩
Gulcingezer Kumsalsmom ben de ilk hamileligimi oyle ogrenmistim canim aynisiydi catlamadan 10 gun snra gogus agrisiyla ogrenmistm regliye 8 9 gun vardi resmen allah ol deyince oluyo gercekten 🙏🏻🥰
Gulcingezer Kumsalsmom cok iyi anliyorm bnde ilk hamileligmde hissettm biseyler karnimi falan tutardim istemsz pat diye sismisti goguslerm hemen anlamistim bu defa nasil olur anlatim bilemiyorum bkliyorum 🙏🏻🙏🏻