Meltemingo Merhabalar halalles sampuan muhendisinoglu sayfasında gordum ve dogum sonrasi sac dokulmelerine iyi geldigi soyleniyor kullanip memnun kalan varmi
busranr06 Meltemingo ay ben de burda bekleyeyim cooook aklımı kurcalıyo boş reklam vermez diye dusunuyorum
Asyaveannesi36 Meltemingo ben ducrayın serum ve şampuanını duydum kullanan arkadaşlarımdan hamilelik sonrası onu alıcam
2melekannesi_ Meltemingo o tarz ürünlerin bir faydası olmuyormuş ya çünkü dışardan müdahale ediyor ama saç dökülmesi içerden çözülmesi gereken bişey yani vitamin değerleri kan değerleri düştüğü için dökülüyor dışardan ne yapsak da tam olarak çözmez
Meltemingo busranr06 yorumları guzel kotu yorum gormedim ben suanda da indirim var ama bakalm burda da kullanip memnun kalan var mı 😊
kenanefekan Doğum sonrası saç dökülme gayet normal bir olay ne yaparsanız , ne kullanırsanız kullanın dökülme miadını doldurmadan durmaz. Bunlar hep para tuzağı. Dökülme sonrası eski haline gelecektir saç
Busur40 Ben kullanmıştım saçlarımı keçeleştirdi ve dökülmeye bir faydası olmadı vichy kullanıyorum dökülmesi azaldı ve daha sık bir görünüm aldı kozmetik içeriği de olmadığı için sağlıklı diye düşünüyorum çok memnunun
Nymphadoraa Doğum yapalı 4.5 ay olacak. Saçlarım inanılmaz dökülüyor zaten saçım az ve ince telli 😢 doktora gittim d vitamini çok düşük çıktı. Vitamin desteği alıyorum. Doğumdan bir süre sonra dökülmeye başlar çok normal zamanla düzelecek dedi. Şampuanları da merak ediyorum ama işe yarayan var mı