Bebegim000 Kızlar selam akşamları her bardak sıcak bitki çayı tüketiyor musunuz mağlum kış ayları geldi havalar soğudu artık doktorum bi sakınca tok desede her akşam tüketmek doğru mu sizce var mı içenler neler yapıyorsunuz ?
BusraUras Bebegim000 bana doktorum ilk muayenemde ilk dediği şey bitki çayları yasak olmuştu. Her bitki çayının söktürücü özelliği var. İçmeseniz daha iyi gibi. Sıcak ballı süt için bitki çayı yerine.
HilalYlmz Bebegim000 38+5im şimdi kendime ıhlamur nane limon iki üç tane kuşburnu azıcık zencefil limon yaptım bide bal koydum içiyorum ☺️
Yagmur00 Bebegim000 hiç gerek duymuyorum canım onlara hep zararı li dedı doktorum onun yerine tawuk suyu corba yapıyorum haslama yapıyırım sarımsak lı daha saglıklı oluyo canım
Bebegim000 BusraUras hepsi yasak değil canım ama aşırısı sorun olurmu bilemedim ıhlamur nane limon yada kuşburnu yasak değil mesela ama özellikle karışık bitki çayları ve bilhassa adaçayı mutlaka yasak
Bebegim000 Yagmur00 anladım canım ben kahve siyah çayda tüketmediğim için bitki çayı içiyorum mecburen
Bebegim000 Yagmur00 evet canım bende doktoruma sordum tüketebilirsin dedi ama her akşamda sakıncalıdır sanırım
Bebegim000 HilalYlmz yok bir bardak içerim çay çekirdek sevdam çoktu siyah çayı bırakınca bende bitki çayıyla devam ediyorum sıcak şey içmedende olmuyor 😊😄