Melisss_93 Kızlar 33.haftaya gırıcem saclarım kısa rengı cok kotu oldu eskı rengıme sıyaha donucem cunku ıkızlerle aetık boyaylq ugrasamam sacını boyatan varmı normal boyayla
Mukaddesahin Melisss_93 ben 3 gün önce boyadım bi sorun yaşamadım daha kontrol e gitmedim ama bebeğim hareket ediyor
Babybella Melisss_93 Evet ben boyadım. Doktoruma danıştım. Boyayabilirsin demişti. Kendiside riskli gebelik uzmanı ona rağmen bişey demedi. Bio Magic diye watsonsta boya var organikmis. Boyarken hiç kokusu bile olmadı. Çok memnun kaldım.
Meltemingo Ben 5 ayimdan itibaren hep boyattim hemde acma boyama seklinde tabiki doktoruma danisarak hatta dogum yakin hastanede foto cekimi olcak diye yeni boyattim smdiye kadar bi skntı yasamadim doktorunza bi danisin isterseniz
Polenpolen52 Babybella bana doktorum 4 .aydan ıtıbaren ıstedıgını yap dedi, en ıyısı ozaman gelınce bende boyayım 😀
Polenpolen52 Parsss oyle seyler soyluyorlarki herkes doktor mubarek , oyuzden bende doktora sordum, 4. aydan sonra ıstedıgını yap dedı