Kadereymn Korkuyorum da bi yandan gebelik şekerim fln ya varsa diye yemiycem diyorum ama engel olamıyorum.
Yagmur00 Kadereymn bende oyleydım 20 21 haftalıkken asırı ne bulursam yerdim seker cıkolata sonra ayrıntılı u gıttım suyun fazla dedı sekerı kes dedı 3 hafta yemedim sorna unuttum
Dicle63 Kadereymn bende bi kaç hafta öyleydim. Baklava yiye yiye hal kalmadı 😀 şekerimi ölçtürdüm düşük çıkıyordu. Şuan da canım istiyor ama aşırı değil
bahtnurr1 Kadereymn tatlı krizi çok yaşamıyorum ama yaşayınca da yiyorum. Hani hurma falan da keser aslında 5-6 tane ye bi dene canım
Firstbabe Kadereymn sabah kahvaltı yaptım uyudum uyandım tatlıya saldırdım şimdide midem bulanıyor yemek yiyecek yerim kalmadı 🙄
Znur1997 Bnede aynı durumdayım 🙈gebelik sekerıme baktırmıstm seker cıkmadı. 32 haftalıgım ama hala tatlı aserıyorum 🤭
Kadereymn Dicle63 yerken içim yanıyo ya bişry olursa diye ama bi bakmişim çikolata bitmiş 😂bende baklava fln evden eksik ettirmiyorum şu sıralar aşırı ya 😔
Kadereymn bahtnurr1 deniycem. Eve alma diyorum alıyo alıncada o tatlılar bitene kadar aklım hep tatlı da kalıyo bitirene kadar rahat edemiyorum
alparslanannesii1661 Kadereymn bende oyleydim taki gecen haftaya kadar bebegin suyu fazla cikti hemen diyet yazdi uymak zorundasin dedi simdi abur cubur çekmecesiyle aglaya aglaya bakışıyoruz ki gebelik sekerimde çıkmadı yani
Fasulyeninannesi1 alparslanannesii1661 ay at cabuk onlari evde bulundurma orada olduklarini bildikce daha cok canin ister
Nazli-123456 39.haftadayım hala tatlı aşeriyorum cok fena bir şey ya oğlum sağolsun tatlıcı karnımda 😁
alparslanannesii1661 Fasulyeninannesi1 dagittim dağıttım konu komsu cocuk bi iki tane kocama biraktim gerisi gitti 😂😂
BusraUras Kadereymn ben bütün hamileliğim boyunca yedim sütlü tatlı. 3ay oldu doğuralı hala canım istiyor durduramıyorum 🤣 ama gebelik şekerim yoktu. İsteğinizi bastıracak kadar az az yiyin.
Annesininbitanesi1 Kadereymn bende aynı durumdayım engel olamıyorum şeker testi yapmadı doktorum açlık kan şekerimi falan ölçtü yok dedi ama kendime engel olamıyorum yemeklerden sonra özellikle canım bir tatlı çekiyor ki 🥺
busranr06 Kadereymn ben de öyleyimmm seker yuklemesi yapmadık açlık tokluga baktı doktorum seninki canının istemesi dedi çok şükğr ama deli gibi kilo alıyorum ve engel olamıyorum 🤣🤷🏻♀️🙈🙈🙈gittiğimde tekrar tokluğuma bakmasını isteyeceğim
Evlatsevgisi2 Kadereymn ayyy tepsi tepsi çikolatalı tatlı yapsam tabak tabak yesem dur demesler korkuyorum da gene de yiyoorum ben böyle değildim bacım kızım çok istettiriyor bana bende 🤷🤷 durduramıyorum kendimi 😂😂😂
Yagmurdgdgn13 Kadereymn ben rüyamda bile tatlı yediğimi görüyorum ve sabah kalktığımda gerçekten ağzımda tatlı tadı oluyo 😁