raziye2709 Kizlar 30 haftadan sonra doguma kadar toplam ne kadar kilo aldınız.Herkss son ay çok aliniyo diyor.Ben 29 haftamdayim 58 ile hamile kaldim suan 62yim 10 ile bitirmek istiyorum ama korkuyorum 30 dan sonra ne kadar aldiniz
Dilose raziye2709 canım ben ilk gebeliğimde 6 aydan sonra hızlı bir şekilde kilo aldım 16 kilo aldım bu gebeliğimde 31 haftalığım 4 kilo tek aldım daha da ne kadar alırım bilmiyorum
dakpinar- raziye2709 gayet iyisiniz , bence 10 ile tamamlarsınız . 30 dan sonra çok alınıyor denmesi bence bünye ile alakalı biraz da siz zaten 30 a kadar bile iyi gelmıssınız . 20 den sonra da çok hızlı denılıyor ama siz almamışsınız 😍
Blackcloud Malesef son aylarda birden alınıyor tabi bünyeden bünyeye değişir, ben son 3 ay kala birden almıştım kiloyu.
Gizemin-minnakI @raziye2709 bu kadar takmayın kiloyu . 16 kiloya kadar almak normal . Ve doğumdan sonra emzirmeyi güzel değerlendirirseniz zaten hepsi gider . Bu bünyenize bağlı bi durum .
Dilose raziye2709 toplam 16 aldım canım 6 aya kadar 3 kilo falan almıştım herhalde sonrasını da 6 dan sonra aldım yemek su hiç Bi şekilde yoktu kusma dan dolayı sonra kesilince yedim birden şiştim birde riskim vardı hep yattım ondan
Dilose gage valla canım bunda hiç kusmam yoktu. Yani nasıl diyim ki şimdi çok yaramaz Bi oğlum olduğu için nelere dikkat ettim etmedim İnan bilmiyorum bunda hep kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor ağır bişe yapmıyprum çok fazla ayakta durmuyorum eğilmiyorum
raziye2709 dakpinar- Hadi inşallah.Tercih meselesi ya ben hic kilolu biri olmak istememisimdir.Bu süreçte elimizde olmadan alıyor olmak sonrası için beni korkutuyor.Ya vermezsem diye