Aleyyo-09 Aşı olmak istiyorum ama çok korkuyorum , bebeğe zararı olur mu diye , aşı olup Doğum yapan arkadaşlarım nasılsınız bebekleriniz nasıl?❤️
NESLIHAN_ Aleyyo-09 Bende olmak istedim şuan 34. Haftalik hamileyim doktorum geciktin nasıl bir reaksiyona sebep olur ağır mı geçireceksin hafif mi bilemeyiz doğumdan sonra yaptır dedi 😇 doktorunuza sormanız daha mantıklı bence
Babybella Aleyyo-09 Benim arkadaşım biontech oldu. Şimdi dogurdu bı sıkıntı yok. Biontech güvenilir. Onay aldı. Hamilelerle ilgili verilerde var.
Secil26 21 haftalık hamileyim 2 doz biontec oldum bebektede bi sıkıntı çıkmadı detaylı ultrasonda korkmayın olun aşınızı grip bile bu kadar zor geçerken hamilelikte koronayı düşünemiyorum
Aleyyo-09 Secil26 bende şuan 6-+4üm 3 ay geçince oluyormuş zaten daha zamanım var evden çıkmıyorum hiç
fuunda_3 Aleyyo-09 kızlar korkmayın asinizi olun ben de olayım mı olmayım mi diye düşünürken korona oldum ve aşısız daha ağır olur emin olun heryerde bu korona bi an önce olun bence herkes bas bas bagiriyor zaten
ceyliiiiii Aleyyo-09 36. Haftamdayım ve isteyerek oldum inanın olmamaktan daha iyi kovid geçirdiğim için bu düşündeyim 🙏🏻
Ceydaysn ZDM bağışıklığı çok düşük ve kronik hastalıkları olan biriyim özellikle yıl boyu süren alerjim de var. Aşının da yan etkilerini ağır geçirmekten ve bebeğime bir zarar vermesinden korkuyorum yoksa çoktan olmuştum 😔