Neslikra06 9 haftalık hamileyim ilk öğrendiğim zamanlarda kasık ağrım oluyordu ama erken gebelik belirtisi diyordum ama bugün sol kasığımda devamlı bi sızlama ağrı var yaşayan var mı bu durumu neden olur ki acaba
Mom6272 Neslikra06 evett aynısı bana oluyooo ilk öğrendiğim de oluyodu sonra doktora sordum rahim büyüdüğü için oluyomuş ve simdi yeniden oluyo kasıklarıma iğne batarmışcasına oluyo 9+5 ama normalmiş yanii
eso14 Neslikra06 yaa bende bugün temizlik yaptım sağ kasığım ağrıyor bişey olmaz dimi 😞 9+1 haftalık gebeyim
Gulra Neslikra06 benim daha cok yeni 6-2 . Daha doktora gitmedim. Kanamam lekelenmem yok ama sol kasığımda sızı şeklinde bir his var. Normal mi bilmiyorum
Neslikra06 İyi bari bende dedim acaba bi sorun mu var ikinci gebeliğim ama ilkinin üstünden 4 buçuk yıl geçti unuttum sanırım,teşekkür ederim 😇
Neslikra06 eso14 olmaz inşallah canım normalmiş yani bu ağrılar yine de fazla zorlama kendini tabi ki
Neslikra06 Gulra o haftalarda benim de öyleydi işte erken gebelik belirtisi oluyor yerleştiğinden dolayı oluyormuş kanama yoksa normal