Deniiiza Aşı oldunuz mu, yan etkileri neler,bebege bir zarari kesin yok degil mi? 25.haftadayim aşı olmaya karar verdim yarina randevu aldim ama çok korkuyorum bişey olur diye.
Alyabebekk Deniiiza korkmanıza gerek yok gebelerin çoğu oldu ztn, ilk 3 aydan snra öneriyolar genelde. Bende iki dozumu oldum şu an 17 haftalığım bi sıkıntı yok şükür 🙏 ayrıca bebeğe zararı yok tam tersi antikor bebeğe de geçiyo yani bir nebze bebeği de koruma altına almış oluyosunuz. Yan etkisi aşırı bse yaşamadım ikisinde de hafif kol ağrısı ve uyuşukluk oldu 2 günden snra azalarak geçti. Şifa olsun size de🌸
Cansuada24 Deniiiza ilk aşı mı bugün oldm suanlık cok şükür bişe yaşamadım sadece kol agrısı var inşallah başka bi sıkıntıda olmaz 🧿🙏 bence olmalısın ilk yada ikinci fark etmez bizim burda bi arkadaş hamile covitte yakalandı 1 aydır hastanede inanmazdım bende ama gözümle gördüm yani dikkatli olmalıyız anneler allah kimseye yaşatmasın tek dilegim bu ve tüm bebişlerimizi sag salim kucagımıza alırız insallah 🙏
Hasrt02 Deniiiza bende ilk aşımı 24+4 ye oldum şimdi 26+2 deyim .yan etki etmedi cmm.. doktorum muhakkak ol dedi. .sende ihmal etme ol.bol bol dua et bebeğin sağlıklı olsun diye gerisi de rabbimin takdiri.icini ferah tut,🥰
Hatice_esila Deniiiza ben 1. Dozumu oldum hiçbi ağrı bişey hissetmedim aksine ödem attım ve sanki vitamin deposuna düşmüşüm gibi bi iş yaptım anlatamam aşıdan mı bilmiyorum ama
Calisananne25 Deniiiza 20. Haftada ilk dozumu 25.haftada 2.doz biontech aşımı oldum. İkisinde de çok hafif kol ağrısı oldu kol hareketlerimi kısıtlamadı bile, oğlumla ikimiz de gayet iyiyiz 😍