Perilisa 165 boyundayım (açlık) kilom 53 kiloyla hamile kaldım 15 haftalığım şuan ki kilom 55-56 (tok) civarı , sizce kaç kiloyla tamamlarım gebeliği 🤣 kilo artışım iyi mi az mı çok mu
Yagmur00 Perilisa ilk 3 ay dengesiz oluyo kılo canım sonradan alıyorsun bn 6 ayımda aldıgım fark ettim 65 hamıle kaldım 70 kılodayım 2 ahdaukac alırım bilmiyorum 🥴🥴🥴
Semadeniz Perilisa çok değişken o canım. Ben gebelik öncesi 60 kilo hamileyken 57 düştüm. Şimdi 65 kiloyum. 21. Haftadayım. Aslında önceki yediklerimden daha abartı birşey yemiyorum. Ancak kabızlık kilo aldırıyor .
Sude-96 Perilisa Şu an Şişlikten de olabilir bir de tokluk kilonu söylediğin için bir yorum yapamayabiliriz bence. Bir de hiç belli olmuyor herkezin çok farklı oluyor Ben 15 haftalıkken hiç kilo almamıştım mesela şuan 28+4 5,5 kg
sunashn50 Perilisa ilk başlarda bulantı falan fazla olunca kilonda kayıp yaşayabiliyorsun 49 la hamile kaldım 1 buçuk aylıkken 56 ydım 3 de düştüm 52 ye şuan 6 yı bitirdik 62 kiloyum çok fazla ve hızlı Bi Bi şekilde kilo alıyorum☺️
gldn065807 Perilisa bende 15 haftama giriyorum 58.6 hamile kaldım iki gün önce tartildim 55.7 kiloyu düşmüşüm ki mide bulantim falan yok harekette yok bende anlamadım
Cansudkmts Perilisa bence iyi hatta dikkat edin kiloya 6 aya girince hızlı kilo alımı oluyor ben ilk üç ayda aldım ve 6 aylık suan benim aldığım kilo kimse almamıştır 🙈🙈
Perilisa Kabızlık kilo aldırırsa gerçekten alırım o zaman 🤓 çok fazla kabızlık yaşıyorum bu haftaşarda
Durununannesi46 Perilisa ben 15 haftalık hamileyim. 56yla hamile kaldım şu an 59u geçiyorum aç karnına 😀 hızlı alıyorum bende sanırım ama iştah açık napayım 🤷🏻♀️