Smyrclk Arkadaşlar sezeeyan mı normal mi çünkü normal sonrasi idrar torbası düşen çok duydum ve vajinanın eskisi kdr sıkı olmdgndan genisligin kişiyi rahatsız ettiğini çok söylediler bilmiyorum şaştım kaldım sizce??????
Ismimikabuletmiyo Smyrclk idrar torbasi icin sadece kanca sistemiyle tedavi ediliyomus ama diger butun problemler icin tedaviler bikac seansla eski haline gelebiliyomus. Ben bunlardan cok normal dogumdan ck korkuyorm nefes felan alamiyorum hic cunku kalp krzi felan gecrrm gibi geliyo😣
Betulsen34 Smyrclk doktorum bana buyuzden idrarin olmasa bile sik sik tuvalete git. Idrar kesesi yukariya ciktigindan dolayi geldigini hissetmessin dolar sarkar demişti
gozdebbc hipregnancy ben annemin söylediğine göre bikini bölgesine tatlı badem yapı sürermiş doğum sancıları olunca da 1 tatlı kaşığı tatlı badem yapı içmiş rahat olurdu hep doğumları normal doğum 🤰
GizeemmmEceemm dilara_cinar99 Kızımda kaç haftalıkken başladığını hatırlamıyorum üzerinden 4yil geçti ama suanki hamileliğimde 25te başladım şuan 30haftaligim sonuna kadar devam 🤞☺️
Ismimikabuletmiyo Senaasd ya meryem ana otumu ne varmisya suya koyunca aciliyomus o acildikca rahim acikligida oluyomus internetten.bi arastir istersen
Smyrclk Ismimikabuletmiyo ama tedavi hemen yapılmıyor birdha gebelik istemezseniz veya uzunnnn süre sonra ise estetik oluyor ama hemen snra maalesef olmuyor riskli. Yapmıyorlar koly kolay asla. Ve sezeeyan daha rahat gbi geliyor bana bilmiyorum
Ismimikabuletmiyo Smyrclk banada ama iste dikis acilari erken toparlanamama verilemeyen kilolar aman yarabbim ne yaptik biz dicem nerdeyse🤣 neyseki cok şükür var ki byle dertlerimiz bebislerimiz olcak 😁 korka korka
Betulsen34 Rumeysa_123 doktorum dogum yaptiktan sonra bizzat kendisi meryem ana otu koydunmu dedi evet dedim. Hemsirelere hemen sudan cikarttirmasini söyledi rahmimin kapanabilmesi icin. Ise yariyor 🙂
[silindi] Arkadaşlar doğum sancısı neye benziyor mesela karın ağrısı gibi mi arı sokması mi elektrik çarpması gibi mi tam olarak nasıl bir şey çok korkuyorum :)
DidemGuney Senaasd Bi video var herkes onu oneriyor dene istersen canim activing labor du sanirim adi
Miracinannesi_52 Ya bende meryem ana otunu duydum doğumla birlikte suya atanlar olmuş ama nasıl bilmiyorum
Esay_50 hipregnancy vallaha ikinci cocugumda hic oturmadim aksam yatana kadar evde dolan dolan hareket coktu birazda zaten 2 kolag oluyo ilkine gore o yuzden cabuk dogurdum ;)
ReyhanOzer0 Valla bende evin içinde tur atıyordum gebeliğimin sonu kış mevsimine denk geldigi için bundan dolayı olmuş olabilir diye düşünüyorum her gece düzenli olarak sabahları da tabikide