Hanımlar merhaba bende doğurdum. İlk anneliğim ve çok endişeli oldugum için benim gibi arkadaşlara da yardımcı olmak adına hikayemi yazmak istedim. Başlıyoruz. Gebeliğim boyunca sürekli kustum. İlk aylarda abartısız günde 8-10 defa hatta su bile içemiyordum kustuğum için. 170 boyunda ve 73 kilo ile başlanan yolculuk İştahsızlık kusma derken 10 kiloya yakın kaybettim. 6 aydan sonra kusmalar günde 1 kereye ve kokuya bağlı oldu. Doğuma yakında sadece kokuya bağlı oldu. Hamileliğimin başlangıcından şu ana kadar eşimle cinselliğimiz olmadı. İsteksizlik ve kusma oluyordu. Eşimle telefonda bile konuşurken kusuyor. Elbiselerine bile dokunamıyordum. Temiz elbiselerine bile. Bunun dışında hamileliğimde hiç fiziksel bir acı hastalık yoktu. Gayet enerjik bir hamilelikti. Bebeğimde benimde herşeyimiz normal çıkıyor. 27.09 2021 de doktor kontrolüne gittim. 39 haftalığım ve doğum konumuzu konuşacağız. Benim acı eşiğim biraz düşüktür. Çünkü iğne bile yapılsa canım çok yanar ve morarırım. Doktorumda sezeryan doğumu teklif etti. Doğum zor olur yarıda bırakırsan bebek ve senin için risk olur. Bu gün sezeryan yapalım dedi. Bebeğimde 3600 kg kız bu arada. Eşimi aradım işten gelmesini söyledim. İstemeye istemeye kabul etti. Testlerim ve tahlillerim yapıldı. Hastane yatışım yapıldı. Ameliyat önlüğümü giydim ve eşimle vedalaşırken ben sezeryan dan vazgeçtim. Eşime söyledim. Git doktorla konuş ben yapamıycam. Doktor geldi çarşamba gününü bekliyelim açılma olmazsa sezeryan olcaksın ona göre dedi. Tamam dedim. Eve gittik annem ile ablam aradı. Sıkıntı yapma allah büyüktür sen kendini korkutmuşsun sabret dediler daha günü var bebişin. Çarşamba günü oldu doktora gitmedim gitmek istemedim. Çarşamba günü pazara gittim. Markete gittim. Temizlik yaptım. Perşembe günü 30.09.2021 de sabah saat 06:00 gibi çişim geldi ve karnımda şiddetli bir sancı kakam geliyormuş hissi gibi bende tuvalete çıktım. Tekrar yatagıma yattım 10 dakka sonra gene aynı sancı tekrar tuvalete gittim aynı şekilde kakamı ve çişimi yaptım. Daha sonra artık her dakka sancı gelmeye başladı bu arada saat 08:30 oldu. Eşimi uyandırdım. Hazırlanmamız ve doktora gitmemiz saat 09:30 oldu. Açılmama baktılar 8 cm dediler doğum vakti nst bağladılar. Ve doğuma aldılar. Sancı gelince ıkın dediler ıkındım ve 3 ıkınmada bebek ellerinde o rahatlama dünyaya bedel. Anestezi verdiler ufak bir yırtılma olmuş uyutup 2 dikiş attılar. 15 dakka da Uyandım odama gittim yürüyerek bebeğim ve eşim orda bekliyorlar. Çok şükür bebeğimden bende çok iyidik. O gece orda kalıp cuma günü öğlen evimize geldik ve artık 3 kişiyiz.