elfmoom Fasulyeninannesi1 gerçekten öyle 🤷🏼♀️ benim doktorum sadece kendine 7000 bin tl alıyor doğumda
Buusra elfmoom sizin doktorunuz kim? Bende İzmir de özel kliniğe gidiyorum hastaneye de henüz karar veremedim 🤦🏻♀️
Fnen elfmoom açıkcası ben maddiyata göre hareket etmek istediğim için en başta sordum 🙃 yoksa zaten doğuma kadar zam gelir illa ki
Taze1anne elfmoom Mersiiiin 🥰 gel geel senin bebişi de Mersinli yaparız 🤭 ya fiyat güzel güzel dee işte anesteziydi şuydu buydu derken 1 2 bin daha çıkarırlarsa şaşırmam
elfmoom Taze1anne ooooo 🥰 Mersinde doğum yapsam tantuni ayran ister dururum ben 😂 yok anestezi içindedir herhalde aşkım ya
Fnen elfmoom açıkcası ben maddiyata göre hareket etmek istediğim için en başta sordum 🙃 yoksa zaten doğuma kadar zam gelir illa ki
Taze1anne elfmoom ay hasret kalıyorum tantuniye zaten sus sus canımız çekmesin 🤭😂 bi arkadaşım da aynı şekilde orda doğurmuştu 6 bin falan tuttu demişti anestezi ile vs 🤷🏼♀️
elfmoom Taze1anne mersinde dondurulmuş tantuni var kuzum alıp atsana buzluğa :) ben elazığa gittiğimde kavurma yaptırıp buzluğa atıyorum🤭🤭🤭 şaka yapıyosun 😮 ne kadar pahalı
Taze1anne elfmoom bebeğim aynı tadı vermez kii dondurulmuş ☹️ Allah’tan evde kendimiz de yapıyoruz ama illa aslına uymuyor. Ya valla hemde ne pahalı, çocuğu taşıyan biz kahrını çeken biz sefasını süren resmen hastaneler oluyor 😤
Poyrazin_annesi 16 haftalıkkrn sordum istege baglı sezaryan 5 bcuk mılyar dedı ama bnm dogumum seneye gelıyo ozamanda 6 bcuk yaparlar bnce zamlı olarak
elfmoom Taze1anne alırım bi tarifiini🥰 İzin vermemeleri gerekiyor bu kadar yüksek fiyat olmasına ciddi anlamda 1 yılda 3000den 5000 lere fiyat çıkmamalı
Taze1anne elfmoom istediğin tarif olsun bebişim 😌😘 ya başka hastanelere sormadım ama hemen hemen aynı özeller sanırım, sormakta fayda var ama. Mersin’e gittiğimde tek tek gezip soracağım 🤷🏼♀️
elfmoom Taze1anne oy çok zor o gezmekte yahu:/ ben bugün ilk defa eşimle kahvaltıya gittim ağrıdan kıvrandım🥺