alparslanannesii1661 lazinkizi bak sen söyledin ya ben şimdi 6 yıl tip okuyup doktor olmuş gibi hissettim millete bu kadar salça olmayın ya bilmiyosan girme 🤷♀️
ilkgozagrimhavinim lazinkizi hayır sizi neden ilgilendirdi bu durum. Doktora sormadan bize danışmıştır arkadaş bekleyememiştir merak etmiştir. Linçlemeye yer aramayın ya.
NaimeYilmaz lazinkizi Hesabınız bir süre erişim engeli almıştır. Burada postları sabote etmek yasaktır.
Mavi34 Medinekk bildiğim kadarıyla bu kadar zigzag li olunca baya doğum.sancisi oluyor doktorunuz daha iyi bilgilendirir
Medinekk Ayy kızlar harikasınız zaten doktorum tam net söylemediğinden size sordum sancı var dedi ama sizler daha tecrubelisiniz açılmam yokmus 38 haftalığım ❤️
busrasahinn Medinekk bazıları hissetmiyo olabiliyo canim basit bir toparlanma gibi de hissediyo olabilirsin
Canselgltkn2 Medinekk Bende 39+4 haftalığım nst de sancı var ama benimki düzensiz çıktığı için doktor ciddiye almıyor düzenli olursa doğum başlamıştır dedi
Canselgltkn2 Bazen sancılar hemen hissedilmiyor daha doğrusu kasılma şeklinde hissediliyor canım ama nst de sancın gözüküyor en doğru bilgiyi doktorun verir sana bence bu görün
Canselgltkn2 Medinekk Valla heyecandan ölücem hemde artık kasılmalardan nefes alamıyorum çok ağırlaştım😔