Kızlar adet döngüm 30 gün. 30 günde bir genelde öğle saatlerinde başlayan 6 gün süren adet görüyorum. Bu defa diğer adetlerimden farklı olarak bir gün önceden akıntıyla birlikte çok çok az kan gördüm bekledim ertesi gün tam 30. günde adetim başladı ama akşam 9a kadar leke gibiydi akşam 9dan sonra söküldü ertesi gün normal adet kanamasi gibiydi ama sonrasında her zamanki gibi 6 gün değil sadece 3 gün sürdü 4. gün sabah bir kere çok açık kahverengi leke geldi ve adetim bitti. Adetliyken hafif baş dönmelerim de vardı ama adet olduğum için çok üstünde durmadım ama adet bittikten sonra da baş dönmeleri devam edince aklımda şüphe kalmasın diye adetimin 6. gününe denk gelen günde test yaptım başta bir şey yoktu yada ben farketmedim bilmiyorum. iki üç saat sonrasında baktığımdaysa silik bir çizgi vardı ben kuruma mı değil mi diye şüpheye düşüp dr randevusu aldım ama dün gece yani adetim bittikten 4 gün sonra lavaboya gittiğimde pembe kahverengi gibi bi akıntım oldu ve dün geceden beri her tuvalete gittiğimde peçeteyle sildiğimde peçeteye bulaşıyor hafif adet olacakmış gibi ağrı da hissediyorum ara ara baş dönmesi de devam ediyor. Sizce bu durum üstüne görme olabilir mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?