TubaDMR4 Tgcbbrdmr bende çok merak ettim bekleyeyim burada inşallah hamilesindir o iğneyle hamile kalan bi çok kişi var umarım sende onlardan biri olursun🥰🤲🏻
Fatnur38 Tgcbbrdmr korkunun ecele faydası yok canm yapmassam stres daha kötü varsa var yoksa yok yap gitsin birkez cesaretini topla bence bu sekilde kendne zarar veryosn sonucta sen yapmayınca da bişi degiişmicek insallah minik Melegin seninledir
Elif_Ulus Tgcbbrdmr bende resim açılmıyor ama siz ikinci çizgiyi görüyorsanız vardır demektir 😍 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏 valla kaç günden beri çatlattın bizi😂
blueberyy00 Tgcbbrdmr pozitif duruyor buyuk ihtimal iğne etkisi bu zamana kadar kalmaz kanda ver için rahatlasin sevin insallah
Didikom Tgcbbrdmr yaaa 🥰🥰 var resmen çok şükür kuzum inşallah kanda da göreceksin 😇 ya nasıl sevindim 🥺
Tgcbbrdmr Elif_Ulus sen bi de bana sor bakalım kesin değil sanırım daha kanda belli olcak o yüzden sevinmiyorum pek 🥲
Elif_Ulus Tgcbbrdmr herşey güzel olacak inşallah kötü düşüncelere yer yok 🤗 iyi düşünelim iyi olsun 🤲🏻
Mercimekmomlna Tgcbbrdmr benimde aynı böyle çıktı 2 kere yaptım ikiside 89.20 kan çıktı hayırlı olsun
B-Y94 Tgcbbrdmr canım naptın hatırladın mı beni 😊😊😂 ayy uzun zmaandır sana baktım bulamadım çok uzun yazılar ondn yazayım dedim
Tgcbbrdmr B-Y94 bende bilmiyorum inan şuan nolduğunu test pozitif kan vermeye gideceğim gidebilirsem 🙏🥲