B-Y94 Tgcbbrdmr korkmaa kuzum herşey çok güzel olcak bak daha bucuk olmadan aorayım dedim gelmişindir hastaneye 😂 haber verr foti foti de at kızzz
B-Y94 Tgcbbrdmr kuzum sonuç 🥰💜 bekliyorm seni canım hangi tartışmada olduğunu da bilmiyorm bakıyorum yazmıyor
Mom3834 Tgcbbrdmr dedim sana bir Yağmur asla hislerinde yanılmaz 🙈🥰 tebrik ediyorumm güzel anne ❤️ Sağlıkla kucağına al inşAllah 😍
Tgcbbrdmr Fatma_4224 ya 😍😍 ağlama kurban olduğum ben daha varlığına emin değilim hazırlıklıyım kan sonuçlarıma kendim bakamıyorum tek söyleyeceğim şey sana erken öğrenmek iyi birşey değil…
Mom3834 Tgcbbrdmr aaaa ❤️ Çok güzel isimler kendi adım diye söylemiyorum 🙈 cidden gördügüm bütün yagmurlar çıtı pıtı zarif güzel bebekler bulut tanıdıgım yok ama cok güzel isim.. inşAllah dilediğin gibi olur 😍❤️
Fatma_4224 Tgcbbrdmr Ben inanıyorum bebişinin olduguna kuzum değerin yavaş ilerliyor olabilir ama bebişin var inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alacaksın 😘😘😘😘
Fatma_4224 Tgcbbrdmr Adet gunune kadar var bugun 62 çıktıysa yarın 120 felan cıkar sonra kat ve kat artar ve bian once bebeğinin kalp atışını görürsün