Pambix Mucizemm0101 Ben avent kullanmıştım memnundum. Başlığı masaj başlıklı silikondu acitmadan sağım yapıyordu
Elika0 Lansinoh ☺️ Bütçen yoksa ikinci el alabilirsin göğse takılan yeri değiştirilebiliniyor. Onu sıfır alabilirsin. Ya da e bebekten alabilirsin uygun fiyatlı elektrikli kendi markası.
Esqado Mucizemm0101 benim sezaryandan sonra geç geldi ama süt pompası sayesinde geldi damla damla olsa da sagiyor iş yaparken bile kullanıyorum ben
Mucizemm0101 Esqado bende sezeryan olucam lazım olur diyorlar ama sütüm az olursa da işe yarar mı acaba
gizem-ipek Bende çok araştırarak mochi aldım, yorumlara dayanarak. Memnuniyet çok yüksekti. Henüz doğum yapmadım umarım bende memnun kalırım ona göre elektrikli alıcam ikizlere hamileyim çünkü sütüm yeterli olur umarım 🙏🏻
Pambix Sana tavsiyem elektrik li alamicaksan manuel alma el yoruyor ve can acıtıyor …mochi veya benzeri markalarda masajla sağım yapan pompalar var incele ondan al canım.
Rojda_21 Kesinlikle ve kesinlikle mochi al derim 10 gün önce sezeryan oldum bebeğim ilk etapta meme emmedi sagmam gerekti mochi ile o kadar rahat ettim ki vakumu sayesinde iki elim serbest kalabiliyor ve satarken meme başını acitmiyor ilk etapta 30 CC sagiyordum şimdi daha fazla sütü kısa sürede sagabiliyorum
gizem-ipek Mucizemm0101 vakumlu olduğu için göğüs ucunu kavradıktan sonra müdahale gerektirmiyor diye okumuştum yorumlarında umarım öyle olur
Pambix Mucizemm0101 Aynen manuel ama el yormuyor, memede takılı kaldığı sürece kendi kendine sgaim yapıyor. Alırsanız lansinoh marka askılı olandan tavsiye ederim çünkü askısız olursa bebek carptiginda veya iş güç yaparken düşerse sütünüz ziyan olmasın devrilince..askıli olması o yönden sütün dökülmesini engeller
Esqado Mucizemm0101 olan bütün sütü sagiyor canım üstelik ellerini kullanmaya gerek yok takıyorsun kendi çekiyor
Hycnlanne_0903 Mucizemm0101 canım bugün aldım lansinoh manuel 😊 e bebekte indirim vardı 120 ye aldım içinde lansinoh biberon da vardı😊 çok araştırdım memnun olan çoktu el de yormuyor sağım sırasında