Rukiyeeeyldzzz ailede varsa çatlarsın.Nerdeyse bu konuyu 500 kişiye sorduk 1 müspet cevap aldım şeklinde araştırdım.
Şu meşhur lierac kremi günlük su gibi tüketip süren arkadaşım vardı,yanında her türden yağ ile.Kendisi 37de çatır çatır çatladı,çatlakları nerdeyse annesininkiyle aynıymış doğum izi gibi diyor.
Bende,bırak hamileliği,ömrüm boyunca krem ve doğal yağlarla kankalık yapmış biriyim. Aynı annem gibi 16-17 yaşımda kalçalarım bi genişledi ve çatladılar.
Hamileliğimde şuan 25. Haftama girmek üzereyim. 4,5kg aldım, 70kiloyum.Çatlayan yerlerim aynı annem ve teyzemlerinki gibi oldu.
11. Haftaydı sanırım, ikili testten sonra gün içerisinde kaç kere sürdüm hatırlamıyorum zeytinyağ ve hindistancevizi yağı kullandım.Sebamed in çatlak kremini de sürüyorum.Susuz kalmıyorum asla. 2 gün önce mor kırmızı çatlaklar belirdi bir anda tam göbeğin kasıkla birleştiği kısımda.Görüntü değil kaşıntısı mahvediyor beni.
Çatlaklar konusunda bilmiyorum çoğu kadın gibi değilim,çatlamış çatlamamış dert edemiyorum artık.Olcakla ölceğin önüne geçilmiyor.Kocam dert etmiyor,hoş bile buldu.Ona göre savaş yarası gibi havalıymış 🤣
Erken doğum riskim var,yaşım nerdeyse 30.Bu saatten sonra gırtlağıma kadar da çatlasa napayım,zaten seneye yaza 7-8 aylık bebemle bikini giyemem.kaşınmasalar iyiydi 😒
Mor kırmızı çatlaklar doğumdan sonra zamanla beyazlıyormuş,yaşayanlar öyle söyledi.
Niyetim 2 çocuktan sonra eğer travmaya çevirip sapıtırsam (heralde 35 olurum),güzellik merkezinin yolunu tutarım.Uzaktan akrabamız bi kız var,onda gördüm.İşlemin adını şuan hatırlamıyorum da çatlakları inceltip tedavi ettirmiş,yok gibi bir şeydi.