Zub34 2 hafta kadar önce kanama geçirdim şimdi şükür sorun yok lekelenmede durdu bol bol uzanıyorum iş vs yapmıyorum fakat jilet hiç kullanmadım ağda yapıyordum ama şimdi kanama vs yaşayınca ağda yapınca zorlarmıyım birşey olurmu jilete hiç değilse bu dönemde başvurmalı mıyım yoksa saçmalama ağdana devam et mi ?
Sevim1609 Zub34 Ben doktoruma sormuştum sorun yaratmaz dedi yarın kontrolüm var tekrar sorulan benimde 1 hafta önce kanamam oldu 😥
Hilal-95 Zub34 ağda yaparken kendını kasıcaksom illakı bende yapma derim eğer kanamadan olduysa yani bi çok kişi bana ilk dönem ağda yapma gibi şeyler söledi ben yaptım ama bn kanamam felan olmadı çok şükür hiç kuzum ama illakı kendnı kasıyosun felan
Mom87897 Zub34 valla ben senelerdir jilet kullanıyorum tüm vücut. Hiçbir sıkıntı görmedim😄 aksine büyük rahatlıkmış. Ağda eziyetini boluna çekiyormuşum. Zaten pek kılım tüyüm yok 10 dakikada bitiriyorum 1 ay gidiyor☺️
Zub34 Sevim1609 normalde ağda bi sorun teşkil etmiyorda işte kanama yaşayınca zorlarsak vs kafam karıştı 😕
Zub34 Hilal-95 hiç sorun değill anladımm 😌 evet dediğiniz gibi kasılcam vs normalde ağda bu haftama kadar yaptım da işte kanama yaşayınca muallakta kaldım 🤷🏼♀️
Petyynut İlk 3 ay kanama geçirmiştim yapılırken illaki kasılacağım için doktorum önermemişti sonra da araya zaman girince ben korktum risk almak istemedim kanama durumum olmasın diye ama risk olmayan hamilelerde sorun olmuyor sanırım
MugeninNefesi Benim ilk aylarımda plesante previa ya bagli kanamam oluyordu o aylarda jiletle aldım. 18. Haftamda durum düzeldi kanama bitti tekrar ağlaya geçtim öyle yapabilirsiniz riske atmaya gerek yok bebişi
Handan_65 Zub34 Kötü bir espri oldu yalnız epilasyonu bırakınca yüzümdeki killlar bildiğin baya uzadı keşke hiç yüzüme dokunmasaydim Adada sivilce yapıyor yüzüm kabarıyor 😞
runigves Epilasyon makinesinin korumalı ucu var böyle delik delik oluyor aynı erkeklerin sakallarını aldığı bi uç var ona benziyor, o uç çok işe yarıyor hem jiletten kesme olasılığın var ama bu uçta öyle bi problem yok. Bence bu yöntemi de deneyebilirsin
Sevim1609 Zub34 Hatta bugün hemen ağdaya gittim doktor öyle deyince 🙏🏻 Öyle dışardan etki ile kanama ve kasılma tetiklenmezmiş