Tulaytemurxx Kayısı kaynattım suyunu ictim yok kayisi yedim yok en bi kac bisey daha denedim yok SON CARE KURU İNCİR ALCAM KIZLAR KAYNAYIP SUYUNU İCİCEM SANIRIM DENEYEN VARMI
Bebegimveben0811- Tulaytemurxx canım sabahları ac iken bir bardak sut iç gun icin de 2 bardak kefir iç su tüketmeye bak bol bol bak nasıl geçiyor ben çok kötüydüm neler denedim bitek bu fayda etti
evlatkokusu0806 Tulaytemurxx ben bekarken sıcak su torbasına otururdum ve kayısı suyu kayısı falan yerdim hamileyken sıcak suya oturmak doğrumıdr bilmem
llFatma Tulaytemurxx evet. Suyunu da çıkarıp da icebilirsin ben 1 Cay bardağı içtim 1 gün boyunca tuvaletten çıkamadım leblebi yiyerek durdurabildim
Tunammm Bende hemoroid var kabız olmamam lazım devamlı kavun siyah erik armut süt bunları tüketiyorum canım belki sende de işe yarar
stor9876 Tulaytemurxx ben sabah kalkar kalmaz aç karnına iki yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum üzerine 1-2 tane kuru erik yiyorum 1 bardak su içiyorum bunlardan 1 ya da 1.5 saat sonra kahvaltı yapıyorum beni biraz rahatlattı bence deneyin Birde her gün bir bardak kefir
merveees Tulaytemurxx sabah aç karnına incir yiyorum 3 tane falan bunun etkisi az bence en etkilisi yürümek ve hareket
Mrvehamzaoglu Tulaytemurxx Bende de kayısı hiçbir işe yaramadı kuru incir değilde yaş incir yedim 5-6 tane üzerine bol su içtim ertesi gün hemen etki etti tavsiye ederim
Aycaaa571 Tulaytemurxx aç karnına sabah akşam yoğurt suyu iç çok iyi geliyor sonra aralıklı zamanlarda iç
M_kemal Aç karnına armut çok çok iyi geliyor. Kuru kayısıda iyidir. Önemli olan sabah aç karnına yemek. Bağırsaklara önce bunlar gitmeli ki rahatlayabilesin.