Sude-96 Zadekuzu inşallah sağ Salim bebeğiyle kavuşurlar allah onu bebeğine bağışlasın birbirlerine ihtiyaçları var 🙏🏻 Bebeği görebiliyor musunuz onun da sizlere ihtiyacı vardır
Mltm198 Oyilmaz Merhaba Cumartesi sezeryan olacaktım bugün test yaptırdım pozitif çıktı ne yaparlar bilmiyorum çokta korkuyorum 😔ama bende hiçbir belirti yok bu konuda bir bilginiz var mı
Oyilmaz Mltm198 çok geçmiş olsun takip olduğunuz hastane covid gebe doğumu almıyorsa devlet hastanesine yönlendirilirsiniz. Allah yardımcınız olsun, testi tekrar ettirin isterseniz hiç belirti yoksa yanılma payları var testlerin
Mltm198 Oyilmaz Devlet hastanesine gidiyorum zaten ama testim pozitif çıkınca sağlıkçılar geldi Eve ve sen çıkma bi tanıdığın görüşsün doktorunla dedi ona göre hareket edin dedi 😔
Aysenuray Zadekuzu entübeye girip çıkmak çok zor rabbim size sabır versin kalan ömrünü evladına bagıslasın allahım cok zor bende 3 hafta önce bu illetten kayınvalidemi kaybettim cok zor bi acı
Feyzabeyoglu Zadekuzu offf çok üzüldüm. Takip ediyordum bu konuşmayı iyilesecegine çok inanmıştım gerçekten😢 Ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim size büyük sabırlar versin. Allah yardımcınız olsun. Minik yavru da Allah’a emanet olsun inşallah
[silindi] Zadekuzu Allah sizlere eşine sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah. Evladı mutlu sağlıklı bir ömür geçirsin inşallah ..
Mellc Allahu teala rahmet eylesin. Cok cok cok uzuldum.. Rabbim cennetinde kavustursun bebegine sizlere.. Zadekuzu
Flyderndkk İlk günden beri takip ediyordum. Çok dua ettim sağlıkla evladına kavuşsun diye. Allah size sabır, evladına uzun ömür versin.