Kızlar 31+1 hafta olduk dogum yaklaştı malum bebegin kıyafetleri tam anlamıyla hazır olmadı maddi acıdan sıkıştım yeni durumum düzeldi yavaş yavaş alıp bitireyim iki hafta içinde. Kıyafetleri sonra deterjan şapmuanı nı kalan küçük gerekli şeyleri alıcam sorum şu ben liste yapamadım kafam halen karışık kasım sonu Aralık gibi Doğum olacak nasipse ama ben ne alcagımı bilmiyorum birde eşimin annesi cok karışmaya başladı bebek eşyasına onu yapma gerek yok cok alma sonra alırsınız kendileri almıcak biz alıp yapıcaz eşimin incir parasından cok da gereksiz şeyler alıp parayı çar cur etmek de istemiyorum olanları yazayım
4 tane yeni dogan şapkalı takım var
bir tane 3 aylık tulum var birtane 3 aylık kazak var iki tane patikli alt don var 3 aylık bir tane daha 3 aylık tulum var birtane de 3 aylık pijama takımı var birtane de 10 lu hastane çıkışı var olanlar bunlar kızlar eşim ve annesine kalsa bunlar yetermiş başka almaya gerek yokmuş kıyafet ama bana yetmez gibi geliyor cünkü ilk dogdunda kusacak edecek ilakki batacak üstü günde iki defa değiştirsem nereye yetcek sizden tavsiyem Aralık ta dogum yapcak olan erkek bebek anneleri bana listenizi yazarmısınız siz neyden kaçar tane kac aylık olarak aldınız bekliyorum birde kac tane şapka olması gerek kac tane eldiven agız mendili kac tane kac tane alt üst takım ilk dogdugu zaman ve 3 aylık olarak nekadar alayım tulum kac tane olsun zıbını atleti kac tane gider