SelinzgrSgan Merhaba hanımlar 4 gün önce nişanım geldi nst de sancım cıkıyo fakat ne açılmam var ne sancı hissediyom napcam ben boyna yürüyom merdiven cıkıyom kasılmamda cok fazla gelen giden yok 😅 benim gibi olan varmı doğum tarihine 2 gün kaldı doktorum 3 agustosa kadar bekleyelim gelmezse suni sancı vericek napıcagımı bilmiyorum
Asrinbaby SelinzgrSgan ah kuzum aynı durumdayız benim sıpa biraz fazla gelişmiş bir de ultrasonda 41 e yakın ama normalde 39+0 ve cuma gününe kadar açılma olması lazım doktor suni ile baslaticam dedi
SelinzgrSgan Erdemveannesi yarın baslıyım hurma yemeye hep bacaklarım acık oturuyom çömelip kalkıyorum kendimi zorlamadan 🙏
Erdemveannesi Yani suyun geldiyse bebegi çok tutmazlar destekleyin bebegin kafası yerleşmişmi bilginiz varmı hurma ve squat kesinlikle işe yarıyor
SelinzgrSgan Erdemveannesi bebiş kanalda pozisyonuda uygun Rabbimden emir gelick onu bekliyo öyle düşünüyorum 🤔
Umudumm Bende nisan da yok 6 gün var 6 güne kadar olmazsa suni sancı verilecek banada yapmadığım şey kalmadı bakalım 😐
SelinzgrSgan Umudumm Rabbim yardımcımız olsun ya suni sancıyla ilgili hiç hoş seyler duymadım suana kadar acıkcası korkarım hersey normal olsun istiyorum birazda 😰
Umudumm SelinzgrSgan bende normal istiyorum valla dua ediyorum her gün normal olsun diye ama hayırlısı artık haklımızda 😕
SelinzgrSgan Umudumm amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun doğumlarımız kolay evlatlarımız sağlıklı hayırlı imanlı olsun inşAllah ☺️
Erdemveannesi Arkadaşlar benim ikinci hamileliğim suni sancı aldım bende 2 saat sadece. Ama ablam iki doğumundada suni aldı öle dayanılmıcak birşey degil korkmayın lütfen kendi sancınızın damardan verildigini düşünün yani her hlukarda aynı şeyi yaşıcaksınız öle sunide birden 180 leri vermiyolar yavaş yavaş dozu arttırıyolar rabbim hepinize içindede bana 🙈🤪 kolay doğumlar nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻🤲🏻
SelinzgrSgan Erdemveannesi umarım dayanabilirim korkuyom biraz sadece suniden değil sancıdanda sanırım 😅
Erdemveannesi O ortanın birazdaha şiddetlisini düşünün yani son ana kadar o şiddetle ilerliyor son artık bebegin gelecegine yakın 2 kademe daha artıyor ama sonra çocuk doguyor ve o agrı sancı zerresi kalmıyor o melegi görünce herşey gidiyor ❤️😘