llFatma Colaklardankubra benimkinde de böbrek genişleme çıkmıştı herkeste farklı bir şey çıkıyor. Doktorunuz gereken açıklamayı yapmasi lazım aslında. Belki yaşayan vardır üstte kalsin☝️
ggkca Colaklardankubra ilk özel de detaylı yaptım bende aminyotik bant çıktı, Sehir hastanesinde emin olmak için 10 gün sonra tekrar detaylı yapıldı değişen bir şey olmadı, İnşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Annesininbitanesi1 llFatma bebeğiniz cinsiyeti nedir bizdedir var böbrek genişlemesi detaylıda çıkmıştı kaç mm sizde acaba
llFatma Annesininbitanesi1 erkek cinsiyeti. Erkeklerde olabiliyormuş 5.5 mıydı neydi 2 gün önce şeker yukleme testinde ultrasonda tekrar bakıldı büyüme daha da olmamış dedi bu iyi bir şey dedi doktor. Korkulacak bir şey yok ya erkeklerin çoğunda oluyormuş benim için rahat
llFatma gurbetcikizii kontrolde olacak dedi. İki gün önce şeker yükleme testi de ultrasonda bakıldı daha da buyumemis böbrek dedi bu iyi bir şey dedi olduğu gibi aynıydı. Erkek mi sizinki
Lyra Nazmel duphaston kullanıyorum bugün kontrol vardı uzamış 31 mm yükselmiş aynı şekilde dinlenmeye ve ilaca devam edicem