Kusciviltisi Kızlar merhaba 35+2 yine 2-3 gündür sol kasığımın altına geceye doğru bıçak batar gibi ağrı giriyor ve yürüyemiyorum bile yatınca hissetmiyorum ama sizce doğum sancısı felan mı tecrübeli biri varsa yardımcı olabilir mi
Ayse32 Kusciviltisi canım vajinada ve kasıkta bıçak batması gibi agrılar için rahim kendini doğum kasılmasına ve sancıya hazırlıyor diye okumuştum günde birkaç defa olması normalmiş bende 34 haftalığım iki üç günde bir giriyor uzun sürmüyor ve düzenli agrı değilse korkmana gerek yok
Vildan51 Kusciviltisi Bende yarın 35 e gireceğim 1 haftadır var ben de aynı durum.Dun kontrolde doktoruma söyledim pruluton iğne yazdı yarın ve cumartesi yaptır dedi.Erken doğumun habercisi dedi
Kusciviltisi Zekzek12 galiba bi biz yaşıyoruz 😭 doktoruma sordum acile git bi nst çektir dedi 2 gündür kendimi çok yordum ondan mı acaba
Kusciviltisi Ayse32 sadece akşamları uyumaya yakın oluyo uzanınca hissetmiyorum ayağa kalkınca yürümekte zorluk cekiyorum anlayamadım bende valla yine de çok teşekkür ederim 🙏
analaka Kusciviltisi tıpa tıp bendede var aynisi 35 haftaligim suan yürurken ve yatakta saga sola donerken oluyor sanki kemigim kirilcak gibi bi agrintarif edemiyorum ama seni anliyorun🥲