Aycan051415 16 haftalikjen öğrendim yani bi kaç gun önce kizim olacağını ogrebdim🥰 herkes erkek ben inanmıyorum doğana kadar inanmiycam filan die esprili tepki verdi bi kizim vardı zaten çok şükür bi kizim daha olacak ama herkes böyle diyince kafamda milyon tane düşünce oldu ya hani erkekle olsa çok sevicem o ayrı ama işte anladınız ne demek istediğimi psikolojik baskı gibi bisi bu yani
Minikkuzular Aycan051415 kısmet ben de haftaya salı öğrenecem inşallah benim de bir kızım var gönül istiyor ki bir tane de hayirli evlat oğlan olsun ama Rabbim veriyorsa başımla gözüm üstüne kızda olsa çok severim inşallah gölümüzdekini hayırlısıyla nasip eder başka doktora da gidin emin degilseniz
FDK2835 Aycan051415 bizim değişti 🙈🤭 13+6 da doktorum erkek dedi. Şu an tatildeyiz başka doktora gittik kesin kız dedi 😅🥰
Mimik 16 da %100kiz dedi doktor… 21 deyiz, o doktorun uzerine 3 doktor degistirdik, kizim olacak insaAllah… Yanilma payi olabilir elbet ama, sanirim nadir oluyor oyle durumlar… Allah saflicakla bebeginizi kucaginiza almayi nasib etsin😘
Aycan051415 Mimik yani kesin olsun diye erken gitmedim öğrenmeye 16yi bekledim bilmiyom kendimide hazırlandım sanki kiz diye ama böyle diyince ne biliyiiim hayırlı evlat olsun cinsiyeti hiiic fark etmezlerse akıl karışıklığı kotu😅
Mimik Aycan051415 ay evet ya… Bi de yakinlardan karistiranlar var… Benim ilk gebeligim, kiz aşıgıyim ben🥰 Ama esim ve annem erkek evlat istediler, oyle hissettiler… Annem hamileligimin her aninda, erkek… erkek erkek olunca oyle oluyor, karnin erkek karni diye diye esimi de gazladi🥴 Daha yeni kabullendiler prensesimi🤭🤭🤭
FDK2835 Aycan051415 doktor o esnada bir şeyden şüphelendi ellerini ayaklarını gösterdi bu da pipisi demişti 😅🤭 ablamın 14. Hafta da netti değişmedi🤦♀️
Aayyssuu Aycan051415 benimde 12 de erkeğe benziyor demişti ama 12 çok erken bi hafta olduğu için pek inanmadım 16 da perinatojiye gittiğimde bu bebek kız dedi veee dünyalar benim oldu ama 2 oğlumda da değişmedi büyük olanı 19. Haftada küçük oğlumu 15. Haftada öğrenmiştim 💐rabbim gönlündeki hayırlısıyla versin inşallah canım 😍💐
Aycan051415 Mimik bizimkiler doğana kadar erkek diycem ben filan diyo hani eşim kabullendi ama isteee kaynana annem herkes erkek diyo
Mimik Aycan051415 ahahahaha… Annem kardesimin esine yani seyi yapmisti🤭🤭🤭 Herseyini inatla mavi aldi annem… erkek erkek dedi durdu… Kiz torununu kucagina alinca, umudu kesildi… Sen kulak ardi et digerlerini🤣🤣🤣
Mimik Aycan051415 benim kizima da mavi battaniyler örmus, caktirma🤫🤫🤫 Ama ben battaniyeyle yirttim… artik inaniyor🤭🤭🤭